Mardin'de Terör Mağdurlarına Yardım - Son Dakika
Güncel

Mardin'de Terör Mağdurlarına Yardım

Eğitim Bir Sen Aydın Şube Başkanlığı, Mardin'deki terör mağdurlarına bir tır gıda yardımı yaptı.

15.06.2016 16:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eğitim Bir Sen Aydın Şube Başkanlığı, Mardin'deki terör mağdurlarına bir tır gıda yardımı yaptı.

Eğitim Bir Sen Mardin Şube Başkanlığınca teslim alınan, çoğunluğu meyve, sebze ve bakliyattan oluşan gıda yardımı, terör mağdurlarına dağıtılmak üzere Mardin Kardeşlik ve Dayanışma Platformuna teslim edildi.

Eğitim Bir Sen Mardin Şube Başkanı Eyüp Değer, rahmeti, mağfireti ve bereketi bol olan mübarek Ramazan ayında batıdan-doğuya uzanan bir kardeşlik örneğine daha şahit olmanın heyecanını yaşadıklarını kaydetti.

Yarımlar için teşekkür eden Değer, şunları kaydetti:

" Nusaybin'den çukur siyaseti nedeniyle birilerinin evlerinden barklarından ettirerek mağdur ettiği kardeşlerimize, Aydın'daki kardeşlerimiz duyarsız kalmamış ve bu kutlu ayda temin ederek, gönderdikleri bir tır dolusu sebze, meyve ve kuru bakliyatı teslim aldık. Bu yardımların toplanmasından, aracın hazırlanmasında, ve gönderilmesinde emeği geçen herkese minnet, şükran ve sevgilerimizi gönderiyoruz. Gece yarısı Mardin'e ulaşan yardım malzemelerini üşenmeden arkadaşlarımızla birlikte dağıtılmak üzere Mardin Kardeşlik ve Dayanışma Platformuna indirdik. Bu vesileyle de yardımların indirilmesinde fedakarca çalışan bütün arkadaşlarımıza ve platform yetkililerine de ayrıca teşekkür ediyorum"

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Mardin'de Terör Mağdurlarına Yardım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement