Mardin'de Uyuşturucu Ele Geçirildi - Son Dakika
Güncel

Mardin'de Uyuşturucu Ele Geçirildi

Mardin\'de Uyuşturucu Ele Geçirildi

Mardin'de bir yolcu otobüsü ile bir işyerinde yapılan aramalarda 46 gram kokain ve 376 gram esrar maddesi ele geçirildi.

17.02.2015 15:51  Güncelleme: 15:59

Mardin'de bir yolcu otobüsü ile bir işyerinde yapılan aramalarda 46 gram kokain ve 376 gram esrar maddesi ele geçirildi.

Mardin İl Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, Adana'dan Mardin'e gelen bir yolcu otobüsünde şüpheli bir şahsın olduğunun tespit edildiği belirtilerek, adının Ş.A. olduğu öğrenilen şehrin Nusaybin Şehirlerarası Otobüs Terminali'nde otobüsten indikten sonra takibe alındığı ifade edildi. Terminalin tuvaletine giren Ş.A.'nın yapılan üst aramasında herhangi bir suç unsuruna rastlanmadığı kaydedilen açıklamada, görevliler tarafından şahsın tuvaletin penceresinden herhangi bir şey atabileceği göz önünde bulundurularak tuvaletin arka kısmında yaptığı araştırma neticesinde üzeri bantlanmış poşet içerisinde 46 gram taş halinde kokainin ele geçirildiği bildirildi.

Açıklamada, Kızıltepe ilçesi Atatürk Mahallesi'nde ise bir kıraathanede uyuşturucu madde satışı yapıldığının öğrenilmesi üzerine yapılan çalışmalar neticesinde O.Sb (35) ve U.A.'nın (20) yakalandığı, evlerinde yapılan aramada 56 fişek halinde 376 gram esrar ele geçirildiği kaydedildi.

Gözaltına alınan U.A ve O.S'nin çıkarıldıkları adli makamlarca tutuklandığı belirtilen açıklamada, Ş.A'nın ise sorgusunun sürdüğü halen devam ettiği kaydedildi. - MARDİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Mardin'de Uyuşturucu Ele Geçirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement