Mardin Nusaybin'de Patlama: 2 Çocuk Yaralandı - Son Dakika
Güncel

Mardin Nusaybin'de Patlama: 2 Çocuk Yaralandı

Nusaybin'de patlama: 2 çocuk yaralandıMardin'in Nusaybin ilçesinde sokağa çıkma yasağının resmi olarak devam ettiği Dicle Mahallesi Yasemin Sokak'ta yerde buldukları bir cismi kurcalayan iki çocuk, meydana gelen patlama sonucu yaralandı.

25.02.2017 14:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Nusaybin'de patlama: 2 çocuk yaralandı

Mardin'in Nusaybin ilçesinde sokağa çıkma yasağının resmi olarak devam ettiği Dicle Mahallesi Yasemin Sokak'ta yerde buldukları bir cismi kurcalayan iki çocuk, meydana gelen patlama sonucu yaralandı.

Nusaybin'de sokağa çıkma yasağının resmi olarak devam ettiği Dicle Mahallesi'nde oturan ve akraba oldukları öğrenilen 12 yaşındaki Yusuf ve 6 yaşındaki Muhammet Müldür, bugün sabah saatlerinde Yasemik Sokak'ta, yerde buldukları metal bir cismin ellerinde patlaması sonucu yaralandı. Yerde buldukları cismi kurcaladıkları sırada meydana gelen patlamada yaralanan 2 çocuk, patlamayı duyan mahalle sakinleri tarafından olay yerinden alınarak, Nusaybin Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Acil serviste tedavi altına alınan çocukların sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Olayla ilgili olarak soruşturma başlatılırken, polis ekipleri patlamanın olduğu bölgede delil arama çalışması yaptı.

Mardin Nusaybin\'de Patlama: 2 Çocuk Yaralandı
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Mardin Nusaybin'de Patlama: 2 Çocuk Yaralandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement