Mardin Sinema Gösterimi - Son Dakika
Yerel

Mardin Sinema Gösterimi

Türkiye Gençlik Kulüpleri Konfederasyonu (GENÇKONFED) Ovaköy ve Elmalı mahallelerinde sinema gösterisinde bulunacak.

15.04.2015 17:16

Türkiye Gençlik Kulüpleri Konfederasyonu (GENÇKONFED) Ovaköy ve Elmalı mahallelerinde sinema gösterisinde bulunacak.

GENÇKONFED Genel Başkanı Bilal Okudan,  "Köyde Sinema Var" projesi kapsamında 17-18 Nisan tarihlerinde mahalleye dönüşen Ovaköy ve Elmalı köyünde etkinlik düzenleyeceklerini söyledi.

Okudan, açık hava sinema etkinliğinde sinemaseverlere sembolik biletler verildiğini, patlamış mısır ve içecek de ikram edeceklerini kaydetti.

Yaptıkları bütün projelerde bireyi ön palana aldıklarını belirten Okudan, bu tür faaliyetlerle de gençleri, kültürel ve sanatsal alanlarda da yaptıkları faaliyetlerde halkla bütünleşmesini sağladıklarını kaydetti.

Okudan, şöyle devam etti:

" Bu kültürel ve sanatsal yolculuk, Türkiye'nin kırsal bölgelerinde yaşayan, sosyal olanakları kısıtlı çocuk, gençler ve köy halkını sinemayla tanıştırma amacıyla başladı. Köylerimize giderek, vizyondaki yeni filmleri izletmek istiyoruz. Proje ile Türkiye'nin farklı şehirlerine sinema kültürünü taşıyoruz. Köyleri belirlerken bu tür etkinlikler yapılmamış olmasını önemsiyoruz. Bu köylerimizde yaşayan insanlarımızın büyük çoğunluğu da daha önce sinema görmemiş. Etkinliğimiz ile köyümüzde yaşayan ve sinemaya gitme fırsatı olmayan insanlarımızı sinema ile tanıştırmak istiyoruz."

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Mardin Sinema Gösterimi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement