Mardin Talabani ve Barzani'nin Başsağlığı Mesajını Getirdiler - Son Dakika
Güncel

Mardin Talabani ve Barzani'nin Başsağlığı Mesajını Getirdiler

Mardin Talabani ve Barzani\'nin Başsağlığı Mesajını Getirdiler

Talabani ve Barzani'nin başsağlığı mesajını getirdiler KUZEY Irak'ın Erbil kentinde IŞİD'in düzenlendiği bombalı saldırıda yaşamını yitiren Mardin'li Bülent Önen ile Sadettin Şan'ın ailelerine Erbil'den gelen bir heyet Irak eski Cumhurbaşkanı Celal Talabani ile Irak Bölgesel Kürt yönetimi Başkanı Mesut Barzani'nin başsağlığı mesajını getirdi.

23.04.2015 14:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Talabani ve Barzani'nin başsağlığı mesajını getirdiler

KUZEY Irak'ın Erbil kentinde IŞİD'in düzenlendiği bombalı saldırıda yaşamını yitiren Mardin'li Bülent Önen ile Sadettin Şan'ın ailelerine Erbil'den gelen bir heyet Irak eski Cumhurbaşkanı Celal Talabani ile Irak Bölgesel Kürt yönetimi Başkanı Mesut Barzani'nin başsağlığı mesajını getirdi. Peşmerge generali Osman Kasım, Talabani ve Barzani'in talimatı üzerine baş sağlığı dileğinde bulunmak için geldiklerini ifade ederek, "Sadettin ile Bülent, cesurca, şerefleriyle, kendi topraklarında şehitler kervanına katıldılar" dedi.

Erbil'den Mardin'in Derik ilçesine gelen Irak Kürt yönetiminden bir heyet, 17 Nisan'da Erbil'de düzenlenen bombalı saldırıda yaşamlarını yitiren Bülent Önen ve Sadettin Şan'ın ailelerini ziyaret ederek, baş sağlığı dileğinde bulundu. Heyete başkanlık eden Peşmerge Generali Osman Kasım, Kürtçe yaptığı konuşmada, taziyeye geç geldikleri için af dilediklerini ifade ederek, "Hepimizin başı sağ olsun. Celal Talabani ve Mesut Barzani'nin talimatı üzerine sizlere baş sağlığı dileğinde bulunmaktayız. Sadettin ile Bülent, cesurca, şerefleriyle kendi topraklarında şehitler kervanına katıldılar. Şehitlerimiz sayesinde bizler kendi evlerimizde, kendi topraklarımızda kalabiliyoruz. Kürtler kimseye zulüm yapmamıştır, Kürtler kimsenin toprağına göz dikmemiştir. Allah'tan şehitlerimizin kanını yerde bırakmamasını temenni ediyoruz. Celal Talabani ile Mesut Barzani'nin selamlarını sizlere getirdik"dedi.

Heyet beraberlerinde getirdikleri Irak Kürdistan Bölgesel yönetiminin bayrağını aileye hediye ederken, Sadettin Şan'ın babası Ömer Şan ise, temenilerinin birlik ve beraberlik olduğunu söyledi. Şan, "Bu sadece benim oğlum değil, tüm insanlığın karşı durduğu, barbarlıkla mazlum insanlara saldıranlara karşı direnenlerin oğlu olmuştur" diye konuştu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Mardin Talabani ve Barzani'nin Başsağlığı Mesajını Getirdiler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement