Market Gaspçıları Yakalandı - Son Dakika
Güncel

Market Gaspçıları Yakalandı

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Güvenlik kamerası görüntüleri Zanlının kasiyere bıçak çekmesi ve kaçması Zanlının emniyetten çıkarılışı Güvenlik kamerası görüntüleri Zanlının bıçak çekerek kasadan para gasp etmesi Zanlının emniyetten çıkarılışı Market gaspçıları yakalandı Ankara'da Yenimahalle ve Keçiören'deki iki gasp olayını gerçekleştirdikleri öne sürülen zanlılar, tutuklandı Ankara Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekipleri, Yenimahalle ve Keçiören'de iki marketteki gasp olayının faillerini yakaladı.

31.03.2016 12:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Güvenlik kamerası görüntüleri

Zanlının kasiyere bıçak çekmesi ve kaçması

Zanlının emniyetten çıkarılışı

Güvenlik kamerası görüntüleri

Zanlının bıçak çekerek kasadan para gasp etmesi

Zanlının emniyetten çıkarılışı

Market gaspçıları yakalandı

Ankara'da Yenimahalle ve Keçiören'deki iki gasp olayını gerçekleştirdikleri öne sürülen zanlılar, tutuklandı

Ankara Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekipleri, Yenimahalle ve Keçiören'de iki marketteki gasp olayının faillerini yakaladı.

AA muhabirinin emniyet yetkililerinden aldığı bilgiye göre, Yenimahalle ilçesindeki bir market çalışanının bıçakla yaralandıktan sonra gasbedilmesi olayının ardından çalışma başlatıldı.

Güvenlik kamerası görüntülerini inceleyen ekipler, kasada bulunan 410 lirayı alarak kaçan şüphelinin kimliğini kısa sürede tespit etti. Düzenlenen operasyonda, K.A. gözaltına aldı.

Uyuşturucu kullanmaktan suç kaydı bulunan K.A. ifadesinde, Konya'dan, Ankara'ya uyuşturucu tedavisi görmek için geldiğini ve ablasının evinde kaldığını belirtti. K.A, ablası ve eniştesinin ilaçlarını almak için Konya'ya gittiği sırada uyuşturucu krizine girip, olayı gerçekleştirdiğini iddia etti.

Keçiören'de markette gasp

Keçiören ilçesi Yayla Mahallesi'ndeki bir markette, kasiyeri bıçakla tehdit ettikten sonra kasada bulunan bin 10 lirayı alarak olay yerinden kaçan şüphelinin yakalanması için harekete geçen Gasp Büro Amirliği ekipleri, ilk olarak market çalışanlarının bilgisine başvurdu.

Market çalışanlarının, şüpheliyi tanıdıklarını ve olay yerine yakın bir yerde oturduğunu söylemeleri üzerine S.Y'nin kimliği ve adresi tespit edilerek gözaltına alındı.

S.Y, sorgusunda, rahatsızlık geçirdiği için bir süredir çalışmadığını ve maddi sıkıntıları nedeniyle alkolün de etkisiyle olayı gerçekleştirdiğini öne sürdü.

Zanlılar, emniyetteki işlemlerinin ardından çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Market Gaspçıları Yakalandı
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Market Gaspçıları Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement