Marketten Salça ve Zeytin Yağı Hırszılığı Şüphelileri Yakalandı - Son Dakika
Güncel

Marketten Salça ve Zeytin Yağı Hırszılığı Şüphelileri Yakalandı

Marketten Salça ve Zeytin Yağı Hırszılığı Şüphelileri Yakalandı

SAMSUN'da marketten salça ve zeytin yağı ile bir işyerinden bakır malzeme çaldığı öne sürülen 2 kız çocuğu ile 2 kadın polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

15.11.2016 17:24

SAMSUN'da marketten salça ve zeytin yağı ile bir işyerinden bakır malzeme çaldığı öne sürülen 2 kız çocuğu ile 2 kadın polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

Olay, dün Tekkeköy İlçesi 19 Mayıs Sanayi Sitesi'nde meydana geldi. Kudret Kalkan'a (39) ait işyerinin önüne bırakılmış bin 200 lira değerinde yaklaşık 50 kilo bakır malzemeyi çaldıkları iddia edilen Saime A. (27), Mercan K. (18) ile kız çocukları L.A. (15) ve M.İ. (13) olay yerinden kaçarken vatandaşlar tarafından farkedildi. İhbar üzerine olay yerine gelen polis 4 şüpheliyi çaldıkları malzemeyle birlikte yakalayıp gözaltına aldı. L.A. ve M.İ. Çocuk Şube Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi.

Olayla ilgili soruşturma başlatan polis, şüphelilerin Birol Düzenli'ye (48) ait marketten de zeytinyağ, salça gibi 152 lira değerinde gıda malzemesi çaldıklarını belirledi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

- Samsun

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Marketten Salça ve Zeytin Yağı Hırszılığı Şüphelileri Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement