Marmaris Belediyesi Dağlıca Şehitleri İçin 3 Günlük Yas İlan Etti - Son Dakika
Yerel

Marmaris Belediyesi Dağlıca Şehitleri İçin 3 Günlük Yas İlan Etti

Muğla’nın Marmaris ilçesinde Belediye Başkanlığı, Hakkari’nin Dağlıca ilçesindeki hain saldırı sonrası şehit olan askerler için 3 günlük yas ilan etti.

07.09.2015 14:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muğla'nın Marmaris ilçesinde Belediye Başkanlığı, Hakkari'nin Dağlıca ilçesindeki hain saldırı sonrası şehit olan askerler için 3 günlük yas ilan etti.

Belediye Başkanlığı'ndan yapılan yazılı açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Ülkemizin her geçen gün artan bir endişe, karamsarlık ve üzüntü ile şahit olduğu hain saldırılar sonucunda kaybettiğimiz vatan evlatlarımızın acısını hiç kimse ve hiçbir şey asla dindiremeyecektir. Kaybettiğimiz yavrularımızın sayısı '1' de olsa onların anne-babalarının, eş ve çocuklarının yaşadıklarını hissetmemiz çok zor. Allah kimseye bu acıları vermesin. Dün başlayıp bugün de devam ettiğini öğrendiğimiz Dağlıca'daki çatışmalarda, basınımızdan takip ettiğimiz kadarıyla anlaşılıyor ki, milletçe acımız gerçekten çok büyük. Göğsünü hainlere ve kalleşlere siper eden evlatlarımızın evlerine ateş düşerken bizim şu anda duyarsız, sessiz ve olan-bitenden uzakta kalmamız mümkün değil. Marmaris Belediyesi olarak bugünden itibaren 3 günlük yas ilan ediyor, ilçemizdeki işletmelerin de yaşadığımız büyük acıya karşı gerekli duyarlılığı göstereceğine inanıyoruz.Şehitlerimize Allah'tan rahmet, ailelerine ve sevenlerine büyük sabır diliyoruz" - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Marmaris Belediyesi Dağlıca Şehitleri İçin 3 Günlük Yas İlan Etti - Son Dakika


Advertisement