Marmaris Dolandırılan İş Adamı Aracını Uçurumdan Attı - Son Dakika
Güncel

Marmaris Dolandırılan İş Adamı Aracını Uçurumdan Attı

Marmaris Dolandırılan İş Adamı Aracını Uçurumdan Attı

Dolandırılan iş adamı aracını uçurumdan attı Muğla'nın Marmaris İlçesi'nde, iş adamı Volkan Dimişgi dolandırıldığı için öfkelenince otomobili uçurumdan aşağı yuvarladı.

08.01.2016 21:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dolandırılan iş adamı aracını uçurumdan attı

Muğla'nın Marmaris İlçesi'nde, iş adamı Volkan Dimişgi dolandırıldığı için öfkelenince otomobili uçurumdan aşağı yuvarladı.

Olay, bugün Marmaris- Datça Karayolu Seyir Tepesi Mevkiinde meydana geldi. Marmaris'te motosiklet mağazası işleten Volkan Dimişgi, iddiaya göre dolandırıldı. Parasını kaptıran iş adamı öfkesini aracından çıkarttı. Öfkeli adam arkadaşını da yanına alarak 2015 model aracına binip Armutalan Seyir Tepesi'ne geldi. Aracından inen Dimişgi arkadaşına seslenerek cep telefonunu kayda almasını istedi. "Kimse beni parayla sınayamaz, ben şimdiye kadar paraya pula önem vermedim" diyen Dimişgi, otomobilinin el frenini indirerek otomobilini uçuruma doğru itti. 40 metrelik uçuruma yuvarlanan otomobil kullanılamaz hale geldi. Dimişgi'nin otomobili, daha sonra olay yerine getirilen bir çekici yardımıyla uçurumdan çıkartıldı. Marmaris Emniyet Müdürlüğü'ne getirilen Volkan Dimişgil, ifadesi alındıktan sonra hakkında 'Mala zarar verme' suçundan işlem yapıldıktan sonra salıverildi. Olaydan sonra açıklama yapan Demişgi, "Yapacak bir şeyim kalmamıştı. İş yaptığım kişilerden 1,5 milyona yakın paramı alamadım. Aslında kimseye zararı olmayan bir insanım. Ama çabuk kızan ve öfkelenen birisi olduğum için ani kararlarla yanlış şeyler yapabiliyorum. Buda yaşadığım olumsuzluklardan kaynaklanıyor" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Marmaris Dolandırılan İş Adamı Aracını Uçurumdan Attı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement