Karşı Şeride Geçen Otomobil Ciple Çarpıştı - Son Dakika
3.Sayfa

Karşı Şeride Geçen Otomobil Ciple Çarpıştı

Karşı Şeride Geçen Otomobil Ciple Çarpıştı

Muğla'da yağmurdan kayganlaşan zeminde karşı şeride geçen otomobil ciple çarpıştı. Her 2 sürücünün de yara almadan atlattığı kaza anı cipteki araç kamerasınca kaydedildi.

12.02.2016 11:25  Güncelleme: 14:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muğla'nın Marmaris ilçesinde İçmeler-Marmaris Karayolu'nun 2'inci kilometresinde yağmurdan kayganlaşan zeminde karşı şeride geçen otomobil ciple çarpıştı. Her iki sürücünün de yara almadan atlattığı kaza anı cipteki araç kamerasınca anbean kaydedildi. Polis, kazayla ilgili soruşturma başlattı.

AŞIRI HIZ YÜZÜNDEN KONTROLDEN ÇIKTI

Marmaris merkezinden İçmeler Mahallesi'ndeki işyerine PTT şubesine mesaiye giden Ercan Kolay'ın yönetimindeki 48 AG 671 plakalı otomobil, iddiaya göre, aşırı hız sonucu kontrolden çıktı.

KARŞI ŞERİDE GEÇTİ

Seyir Tepesi Mevkii'nden rampa inerken yağmurdan kayganlaşan zeminde direksiyon hakimiyeti yitirilen otomobil, refüjdeki trafik levhalarını devirdikten sonra karşı şeride geçti. Bu sırada aracı gören bir otomobil sürücüsü, son anda manevra yapıp Kolay'ın kullandığı otomobille çarpışmaktan kurtuldu.

OTOMOBİL CİPLE ÇARPIŞTI

Ancak bir GSM şirketinin Verici Kontrol Temsilcisi olan Mustafa Kolkesen'in yönetimindeki 34 JHL 60 plakalı cip, kazadan kurtulamadı. Karşı şeride geçen otomobille ile cip, karşılıklı çarpıştı.

YARALANAN OLMADI

Her iki sürücünün yara almadan kurtulduğu kaza anı, cipin araç kamerasınca kaydedildi.

YOL YARIM SAAT KAPANDI

Marmaris yönüne ulaşıma 30 dakika kapanan yol, araçların kaldırılmasıyla tekrar açıldı. Polis, kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak: DHA

Son Dakika 3.Sayfa Karşı Şeride Geçen Otomobil Ciple Çarpıştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement