Marmaris Minik Ellerden Sokak Hayvanları İçin Ev - Son Dakika
Güncel

Marmaris Minik Ellerden Sokak Hayvanları İçin Ev

Marmaris Minik Ellerden Sokak Hayvanları İçin Ev

Minik ellerden sokak hayvanları için ev MUĞLA'nın Marmaris İlçesi'ndeki Çizmeli Kedi Kreşinde öğrenim gören 5-6 yaş çocuklar, sokak hayvanları için minik elleriyle kedi ve köpek kulübesi yaptı.

23.01.2015 11:00

Minik ellerden sokak hayvanları için ev

MUĞLA'nın Marmaris İlçesi'ndeki Çizmeli Kedi Kreşinde öğrenim gören 5-6 yaş çocuklar, sokak hayvanları için minik elleriyle kedi ve köpek kulübesi yaptı. Atıl eşyalardan yapılan kulübeler, Marmaris Belediyesi Hayvan Rehabilitasyon Merkezine teslim edildi.

Lale Ünver, kreşteki diğer sınıf öğretmenleriyle birlikte eğitim verdikleri miniklere hayvan sevgisini aşılamak için proje hazırladı. Soğuk havalar nedeniyle sokakta yaşayan kedi ve köpeklere kulübe fikri minik öğrenciler ve ailelerince memnuniyetle karşılandı. Başlatılan çalışmayla öğrenciler, çeşitli boyutlarda kulübeler yaptı. Minik öğrenciler, çalışmalarının üzerine imza da attı. Kreş öğretmenleri daha sonra kulübeleri Marmaris Belediyesi Hayvan Rehabilitasyon Merkezi'ne teslim etti. Kreş Öğretmeni Lale Ünver, "Çocuklarımıza hayvan sevgisini aşılamak için diğer öğretmenlerimiz ile bir proje hazırladık. Havaların soğuk olması nedeniyle velilerimizle de görüştük. Tüm velilerimiz bunu memnuniyetle karşıladı. 12 kişilik sınıfımızdaki her bir öğrenci barınak yaptı. Bu barınaklar evlerde atıl duran eşyalardan yapıldı. Bugün de ilçenin çeşitli yerlerine dağıtılması için rehabilitasyon merkezine teslim ettik" dedi.

HAYVANLAR MUTLU OLSUN DİYE

Evinde kedi beslediğini söyleyen 6 yaşındaki Efe Buğdacı, "Ailemle birlikte evde yeşil straforlardan ev yaptık. Bantla straforları yapıştırdık. Hayvanlara tüm arkadaşlarımın duyarlı yaklaşmasını isterim. Okuldaki diğer arkadaşlarımı da bir gün eve çağırarak beraber barınak yapmayı önereceğim. Onların da birer barınak yapmasını istiyorum. Böylelikle tüm hayvanlar mutlu olur" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Marmaris Minik Ellerden Sokak Hayvanları İçin Ev - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement