Marmaris Sahilleri Bayram Tatilcileri ile Hareketlendi - Son Dakika
Yerel

Marmaris Sahilleri Bayram Tatilcileri ile Hareketlendi

Marmaris Sahilleri Bayram Tatilcileri ile Hareketlendi

Muğla’nın Marmaris İlçesi’nde Kurban Bayramı’nın birinci gününde havanın kapalı olmasına rağmen tatilciler sahilleri doldurdu.

24.09.2015 15:05

Muğla'nın Marmaris İlçesi'nde Kurban Bayramı'nın birinci gününde havanın kapalı olmasına rağmen tatilciler sahilleri doldurdu.

Kurban Bayramı'nın birinci gününde Ege'nin gözde tatil merkezlerinden Marmaris'te, tatilciler plajlara inerek bayram tatilinin keyfini çıkardı .Havanın parçalı bulutlu olduğu İlçede sıcaklık ise 27 derece ölçüldü.Deniz suyu sıcaklığının ise 25 derece dolaylarında olduğu tatil beldesinde yerli ve yabancı turistler,halk plajı ile Uzunyalı sahilinde yoğunluk oluşturdu.

Bazı yerli turistler ise su parklarına giderek serinlemeye çalıştı. Bayram tatili dolayısıyla çok büyük bir yoğunluğun yaşanmadığı ilçede,Kordon caddesi ve Yat Limanı gibi merkezi bölgelerin sakin olması dikkat çekti.

Meteoroloji yetkililerinden alınan bilgiye göre, İlçede akşam saatlerinde sağanak yağmur beklendiği kaydedildi.

Bayram tatili için Ankara'dan gelen İlker Doğu," Bayram tatili sayesinde çocukları denize soktuk. herkese kazasız belasız bir bayram tatili diliyorum. Terörsüz daha güzel ve barış dolu bir ülke için şu mübarek bayramın hatırına inşallah daha güzel bayramlar yaşarız" diye konuştu.

İstanbul'dan İlk defa gelen Emrah Bilgin ise," Bu bayram tatilini Marmaris'te geçirmeye karar verdik. Bodrum'da sel felaketi haberini aldık. Fakat burada bir şey yok güllük gülistanlık, ferah ve insanlar mutlu huzurlu.Pırıl pırıl cennet gibi bir köşe". İfadesini kullandı. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Marmaris Sahilleri Bayram Tatilcileri ile Hareketlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement