Marmaris'te 112 Ekibi Saldırıya Uğradı - Son Dakika
Yerel

Marmaris'te 112 Ekibi Saldırıya Uğradı

Marmaris\'te 112 Ekibi Saldırıya Uğradı

Muğla’nın Marmaris ilçesinde 112 acil servis çalışanları madde bağımlısı olduğu iddia edilen bir kişinin saldırısına uğradı.

29.08.2016 13:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muğla'nın Marmaris ilçesinde 112 acil servis çalışanları madde bağımlısı olduğu iddia edilen bir kişinin saldırısına uğradı. Olayda ambulans şoförü ve bir doktor yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, ilçeye 25 kilometre uzaklıktaki Orhaniye 112 Acil Servis istasyonunda görevli gece ekibi Datça yolunda seyreden bir dolmuş minibüsünde rahatsızlanan bir kişiye müdahaleye gitti. Sağlık ekipleri dolmuşta baygın halde oturan B.G isimli kişiye müdahale etmek istedi. Bu sırada kendine gelen şahıs, sağlık memuru Celal Özaydın'a saldırdı. Boğazından yaralanan sağlık çalışanı için beyaz kod verildi. Olay yerine çağrılan jandarma ekipleri B.G 'yi karakola götürüp ifadesini aldıktan sonra serbest bıraktı. Marmaris'e gelen B.G, otogardan yürüyerek Merkez de bulunan 1 nolu 112 istasyonuna önüne geldi. Uyuşturucu madde aldığı tahmin edilen şahıs baygınlık geçirerek ambulansın önüne yığıldı. Sağlık ekipleri B.G'ye müdahale etti.

Ancak kendine gelen kişi bu kez de ambulansta görevli doktor Barış Kurt'a saldırdı. Beyaz kod verilmesinin ardından istasyona gelen polis ekipleri güçlükle kontrol altına aldıkları B.G'yi karakola götürdü. Yaralan sağlık çalışanları tedavilerinin ardından taburcu edildi. Sağlık ekibine saldıran B.G karakoldaki ifadesinin ardından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Marmaris'te 112 Ekibi Saldırıya Uğradı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement