Marmaris'te Fuhuş Operasyonu: 5 Gözaltı (2) - Son Dakika
Güncel

Marmaris'te Fuhuş Operasyonu: 5 Gözaltı (2)

Marmaris\'te Fuhuş Operasyonu: 5 Gözaltı (2)

KADINLARLARDA ZÜHREVİ HASTALIKLIK BULUNMADIMuğla'nın Marmaris İlçesi'nde fuhuşa aracılık ettiği iddiasıyla gözaltına alınan R.Ç. (47), adliyeye sevk edildi.

19.10.2016 16:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

KADINLARLARDA ZÜHREVİ HASTALIKLIK BULUNMADI

Muğla'nın Marmaris İlçesi'nde fuhuşa aracılık ettiği iddiasıyla gözaltına alınan R.Ç. (47), adliyeye sevk edildi. Adliyeye sevk edilirken R.Ç., görüntü alan basın mensuplarına gülerek fuhuşa aracılık yapmadığını söyledi. Fuhuş yaptıkları gerekçesiyle gözaltına alınan ve suçlamayı kabul ettiği öğrenilen Kırgızistan uyruklu N.A. (34) ve F.K. (23) ise öğle saatlerinde Marmaris Devlet Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirildi.

Zührevi hastalıkları bulunmayan 2 Kırgız uyruklu kadın, işlemleri ardından sınır dışı edilmek üzere Muğla Göç İdaresi Müdürlüğü'ne götürüldü. Marmaris Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, "İlçemize turistik gezi ve çalışmak için gelen çoğunluğu Kırgız uyruklu yabancı kadınların fuhuş yaptığına dair ihbarlar gelmekte. Huzur ve güvenin sağlanması için denetimlerimizi sıklaştırdık. Fuhuş operasyonları devam edecektir" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Marmaris'te Fuhuş Operasyonu: 5 Gözaltı (2) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement