Marmaris'te Gözaltı Protestosu - Son Dakika
Güncel

Marmaris'te Gözaltı Protestosu

Marmaris\'te Gözaltı Protestosu

Muğla’nın Marmaris ilçesinde bir grup HDP’li terör örgütü PKK’ya yönelik operasyonlarda yaşanan gözaltıları protesto etti.

27.07.2015 21:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muğla'nın Marmaris ilçesinde bir grup HDP'li terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonlarda yaşanan gözaltıları protesto etti.

İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekiplerince kent merkezi ve ilçelerinde düzenlenen operasyonlarda, eylem hazırlığında oldukları iddiasıyla yakalanan 18 kişiden 4'ü Marmaris'te gözaltına alındı. Gözaltıları protesto etmek için Marmaris Adliyesi önünde toplanan HDP'liler adına partinin il yöneticisi Bülent Özel, gazetecilere açıklama yaptı. Özel, ilçede gözaltına alınan kişilerden birisinin HDP Marmaris İlçe Eş Başkanı Abdullah İpekli olduğunu belirtti. Gözaltındaki diğer 3 kişinden ikisinin parti çalışanı olduğunu dile getiren Özel, diğer kişinin ise partileriyle bir ilişkisinin olmadığını savundu.

Marmaris Emniyet Müdürlüğündeki ifade işlemleri tamamlanarak adliyeye sevk edilen 2 kişi savcılıktan serbest kaldı. Polisteki işleminden sonra adliyeye sevk edilen diğer zanlının ise savcılıkta sorgusunun sürdüğü bildirildi.

Muğla ve ilçelerinde sabah düzenlenen operasyonlarda, eylem hazırlığında oldukları iddiasıyla 18 kişi gözaltına alınmıştı. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Marmaris'te Gözaltı Protestosu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement