Marmaris'te Güvenlik Denetimleri Artırıldı - Son Dakika
Güncel

Marmaris'te Güvenlik Denetimleri Artırıldı

Marmaris\'te Güvenlik Denetimleri Artırıldı

Marmaris'te güvenlik denetimleri artırıldıMARMARİS'te genel asayiş denetimleri artırıldı.

05.11.2016 11:49

Marmaris'te güvenlik denetimleri artırıldı

MARMARİS'te genel asayiş denetimleri artırıldı. Çeşitli birimlerden 250 polis memurunun katılımıyla 2 bin kişinin kimlik kontrolü yapıldı. İlçedeki eğlence mekanları ile araçlar kontrol edildi. Hakkında zorla getirme ve yakalama kararı olduğu belirlenen 11 kişi gözaltına alındı.

Doğu ve Güneydoğu'daki terör olayları ardından Marmaris İlçe Emniyet Müdürlüğü, asayiş denetimlerini artırdı. Asayiş, terör, trafik ve kaçakçılık bürosunda görevli 250 polis memurunun katılımıyla, dün saat 22.00'de, ilçe genelinde 'Huzurlu ve güvenli Marmaris' adı altında denetimlere başlandı. İlçenin Muğla ve Datça girişleri tutularak terör ve trafik ekipleri eşliğinde araçlar kontrol edildi. Kent merkezinde otopark ve caddelere park edilmiş araçların plakaları sorgulandı. Halkın yoğun bulunduğu Uzunyalı Mevkii, Atatürk Caddesi ve Yat Limanı'nda işletmeler denetlenerek kimlik kontrolü yapıldı.

EĞLENCENİN KALBİ DENETLENDİ

Marmaris'te 'Eğlencenin kalbi' olarak nitelendirilen, 300 metre uzunluğunda olan 112 diskotek ve barın yer aldığı Barlar Sokağı'nda da eğlenmeye gelen kişilerin kimlikleri kontrol edildi, üst araması yapıldı. Marmaris Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ve Asayiş Büro Amirliği ekipleri ise eğlence merkezlerinde içki denetimi yaptı. Girilen diskotek ve barlarda alkollü içeceklerin bandrolleri kontrol edilerek incelenmek üzere numuneler de alındı.

7 GÜN 24 SAAT DENETİM

Denetimde 2 bin kişinin kimlik kontrolünün yapıldığı, 1700 aracın plaka sorgusunun gerçekleştirildiği öğrenildi, 120 işletmenin de kontrol edildiği belirtildi. Hakkında yakalama ve zorla getirme kararı bulunan 11 kişi gözaltına alınırken, üzerinde haciz bulunan 21 araç ise çekici yardımıyla polis otoparkına çekildi. Sabaha kadar süren denetimlerin bundan sonra da devam edeceği bildirildi. Marmaris İlçe Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, şöyle denildi: "Turizm sezonunda başlattığımız periyodik uygulamalarımızı son günlerde yaşanan olaylar nedeniyle artırarak devam ettireceğiz. İlçemize giren ve çıkan tüm araçların plaka sorguları yapılmaktadır. Kimsenin huzur ve güveni bozmasına izin vermeyeceğiz. Huzurlu ve güvenli Marmaris adı altında artarak denetimlerimiz devam edecektir."

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Marmaris'te Güvenlik Denetimleri Artırıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement