Marmaris'te Trafik Kazası, 2 Yaralı - Son Dakika
Yerel

Marmaris'te Trafik Kazası, 2 Yaralı

Marmaris\'te Trafik Kazası, 2 Yaralı

Muğla’nın Marmaris ilçesinde, kontrolden çıkan bir otomobil lüks bir otomobile çarptıktan sonra 10 metrelik uçuruma yuvarlandı.

04.06.2015 17:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muğla'nın Marmaris ilçesinde, kontrolden çıkan bir otomobil lüks bir otomobile çarptıktan sonra 10 metrelik uçuruma yuvarlandı. Kazada araçta bulunan 2 kişi yaralandı.

Kaza, saat 15.00 sıralarında Marmaris - İçmeler karayolunda meydana geldi. İddiaya Göre, Sağ şeritten İçmeler mevkiine seyir eden M.C. yönetimindeki 48 SL 321 plakalı otomobil kontrolden çıkarak önce istinat duvarına çarptı. Çarpmanın etkisiyle yola savrulan otomobile, aynı şeritten gelen E.H. yönetimindeki 34 KK 7191 plakalı lüks otomobil çarptı.Orta refüjden karşı şeride geçen araç, 10 metre yükseklikte bulunan ve çam ağaçları ile kaplı uçuruma yuvarlandı. Olay yerine gelen 112 acil ekipleri M.C. ile bir arkadaşını araçtan çıkartarak ambulansla Marmaris Devlet Hastanesine kaldırdı. Lüks otomobilin sürücüsü E.H. ise kazadan yara almadan kurtuldu. Kazanın ardından Marmaris İçmeler karayolu kısa süreli trafiğe kapandı. Hastaneye kaldırılan M.C. ve arkadaşının hayati tehlikesi bulunmadığı bildirildi. Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Marmaris'te Trafik Kazası, 2 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement