Marmaris'te Vali Heyecanı - Son Dakika
Güncel

Marmaris'te Vali Heyecanı

Muğla'ya yeni atanan Vali Çiçek'in Marmaris ziyareti, renkli görüntülere sahne oldu Sıcak havada takım elbiseli çok sayıda kişinin tek sıra halinde beklemesi, yabancı turistlerin ilgisini çekti Sıradakilerin yeni valiyi beklediğini öğrenen alkollü bir kişi, "Ben de valiyim" diye bağırmaya başlayınca polisler tarafından bölgeden uzaklaştırıldı.

16.10.2014 16:36

Muğla Valiliği görevine atanan Amir Çiçek'in, Marmaris ziyareti sırasında ilginç anlar yaşandı.

Göreve geldikten sonra ildeki kamu kurum ve kuruluşlarını ziyaret ederek brifing alan Vali Çiçek, ilk ilçe ziyaretini Marmaris'e gerçekleştirdi. Ziyaret öncesinde Marmaris Kaymakamlığı önünde bekleyen daire müdürleri ve bazı sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, uzun kuyruk oluşturdu.

Sıcak havada takım elbiseli çok sayıda kişinin tek sıra halinde beklemesi, yabancı turistlerin ilgisini çekti. Gazetecilere sorular sorarak ne olduğunu anlamaya çalışan turistler, bekleyen kişilerin fotoğrafını çekti.

Bu durum, alkollü olduğu anlaşılan bir vatandaşın da dikkatini çekti. Sıradakilerin yeni valiyi beklediğini öğrenen bu kişi, "Ben de valiyim" diye bağırmaya başlayınca polisler tarafından bölgeden uzaklaştırıldı.

İl Emniyet Müdürü Veysal Tipioğlu, İl Jandarma Komutanı Kurmay Albay Halil Çelik'in de aralarında bulunduğu il müdürleriyle ilçeye gelen Çiçek, Marmaris Kaymakamlığı önünde Kaymakam Celalettin Yüksel ve ilçedeki daire müdürleri tarafından karşılandı.

Sıradakilerin elini tek tek sıkan Çiçek, daha sonra Kaymakamlık makamına çıktı. Burada gazetecilere açıklamalarda bulunan Çiçek, Muğla merkezi ve ilçelerini gezerek durum tespiti yaptıklarını söyledi.

Çiçek, daha sonra beraberindekilerle ilçede ziyaretlerde bulundu. - Muğla

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Marmaris'te Vali Heyecanı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement