Marmaris'te Vatandaşlar Terörü Protesto Etti - Son Dakika
Yerel

Marmaris'te Vatandaşlar Terörü Protesto Etti

Marmaris\'te Vatandaşlar Terörü Protesto Etti

Muğla’nın Marmaris ilçesinde sosyal medya yoluyla örgütlenen bir grup vatandaş son günlerde terör olaylarında şehit düşen askerler için protesto eylemi gerçekleştirdi.

21.08.2015 13:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muğla'nın Marmaris ilçesinde sosyal medya yoluyla örgütlenen bir grup vatandaş son günlerde terör olaylarında şehit düşen askerler için protesto eylemi gerçekleştirdi.

19 Mayıs Meydanı'nda toplanan 100 kişilik grup Türk bayrağı açtı. İstiklal Pankart ve dövizlerin taşındığı eylemde Mert Kalakoğlu basın bildirisi okudu. Basın açıklamasında şu sözlere yer verildi: "Grup, 'Şehitler ölmez vatan bölünmez', 'Her şey vatan için' sloganları attıktan sonra saygı duruşunda bulunup, İstiklal Marşı'nı okudu. Grup adına basın açıklamasını Mert Kalakoğlu yaptı. Kalakoğlu "Ülkemizde son günlerde meydana gelen olaylar tüm ülkeyi olduğu gibi Marmaris'i de üzmüştür. Ulu Önder Atatürk'ün biz gençlere emanet ettiği bu ülkede bir çok etnik kökenden gelen vatan sevdalısı birlikte yaşamaktayız ve gerekirse bu vatan için her türlü fedakarlığı yapmaya hazırız. Ülkede yaşayan her dil, din, ırk ya da etnik kökenden gelen vatandaşımız bizim başımızın tacıdır. Ancak bu ülkenin suyunu içip, havasını soluyup üzerine nankörlük yapan nankör ve soysuzlara tahammülümüz yoktur. Bu duygu ve düşüncelerle hayatını kaybeden şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyor, kederli ailelerinin hepimizi kendi evlatları gibi görmelerini istiyoruz" dedi.

Grup daha sonra olaysız bir şekilde dağıldı. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Marmaris'te Vatandaşlar Terörü Protesto Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement