Masa Tenisi'nde Kurtuluş Mücadelesi - Son Dakika
Yerel

Masa Tenisi'nde Kurtuluş Mücadelesi

Masa Tenisi\'nde Kurtuluş Mücadelesi

Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Masa Tenisi İl Temsilciliği tarafından düzenlenen ‘Kurtuluş Kupası’ Masa Tenisi Maçları yoğun ilgi gördü.

14.03.2016 13:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Masa Tenisi İl Temsilciliği tarafından düzenlenen 'Kurtuluş Kupası' Masa Tenisi Maçları yoğun ilgi gördü.

Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Masa Tenisi İl Temsilciliği tarafından düzenlenen 'Kurtuluş Kupası' Masa Tenisi Müsabakaları hafta sonunda Yakutiye Spor Salonu'nda yapıldı.

Masa Tenisi Federasyonu Erzurum İl Temsilcisi Mahmut Çağlayan ve Masa Tenisi Antrenörü Vedat Küçükoğlu eşliğinde 12-13 Mart tarihlerinde gerçekleştirilen turnuva Minikler, Yıldızlar, Gençler, Büyükler (bay-bayan) ferdi müsabakalara 180 kız ve erkek lisanslı sporcunun katılımıyla gerçekleştirildi. Masa Tenisi İl Temsilciliği Nezaretinde iki gün boyunca yürütülen turnuvada sporcular birbirinden zevkli ve çekişmeli mücadeleler ortaya koydu.

Masa tenisine olan ilginin her geçen hafta artması ve her geçen gün çeşitli yaş grubundan sporcuların masa tenisine katılmasının kendilerini mutlu ettiğini belirten Masa Tenisi İl Temsilcisi Mahmut Çağlayan, Güvendik Marketler Zincirinin sponsorluğunda yapılan Kurtuluş Kupası müsabakalarına gösterilen yoğun ilginin kendilerini memnun ettiğini söyledi.

Çağlayan, "Sponsorumuz olan Güvendik Marketler Zinciri sahipleri Muharrem Özdemir, Muhammet Özdemir ve çalışanlarına Erzurum İl Temsilciliği olarak çok teşekkür ediyoruz. Ayrıca Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Fuat Taşkesenligil'e Spor Şube Müdürümüz Güngör Şenses ve Yakutiye İlçe Müdürümüz Suat Yılmaz'a desteklerinden dolayı teşekkür ediyoruz" dedi.

Güvendik Marketler adına davetli olarak katılan Abdullah Solmaz ve İsrafil Demir turnuvada dereceye giren sporcuların ödüllerini verdi. Solmaz "Dereceye giren sporcularımızı kutluyorum. Şehrimizin düşman işgalinden kurtuluşunun 98. yıl dönümünde anlamlı bir turnuva tertipleyen il temsilcimizi antrenörlerimizi hakem arkadaşlarımızı ve bu güzel organizasyonda emeği geçen herkesi tebrik ediyorum" dedi.

Küçük-Yıldız Erkeklerde Semih Kurt birinci olurken, M. Taha Yazıcı ikinci, Recep Karaca 3. Oldu. Genç erkeklerde Umut Toprak birincilik madalyasının sahibi olurken, Cengiz Özdemir ikinci oldu, Ramis Karaca ise üçüncü sırada yer aldı. Genç kızlarda Beyza Roza Taş birinci, Saliha Pehlivan ikinci, Rabia Nesrin Özdemir üçüncü oldu. Büyük erkeklerde Engin Çakır şampiyon olurken, Özcan Şeker ikinci, Recep Kızılırmak üçüncü oldu. - ERZURUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Masa Tenisi'nde Kurtuluş Mücadelesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement