Meclis 2013'ü Projelerle Kapatacak - Son Dakika
Yerel

Meclis 2013'ü Projelerle Kapatacak

Konya İl Genel Meclisi 2013 yılının son toplantısında, 31 maddenin yanı sıra Valilik makamından gelen teklifler ile Meclis üyelerinin verdiği önergeleri görüşecek.

01.12.2013 15:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Konya İl Genel Meclisi 2013 yılının son toplantısında, 31 maddenin yanı sıra Valilik makamından gelen teklifler ile Meclis üyelerinin verdiği önergeleri görüşecek.

Konya İl Özel İdaresi'nden yapılan açıklamaya göre, Konya İl Genel Meclisi 5. çalışma döneminin 54. toplantısı 2 Aralık 2013 Pazartesi günü yapılacak. Yılın son toplantısı kabul edilen oturumda, ihtisas komisyonlarının raporları müzakere edilecek ve İl Özel İdaresi birimleri 3 aylık faaliyetlerine yönelik bilgilendirme sunumu yapacak.

Kasım ayı toplantılarında il genelindeki engelli öğrencilerin okuduğu ilk ve orta öğretim okullarında bu öğrenciler için gerekli düzenlemelerin yapılması yönünde karar alan İl Genel Meclisi, ilk olarak Selçuklu'daki Buhara Mahallesi Mimar Sinan İlköğretim Okulu'nda yapılması istenen düzenlemeyi gündemine taşıyacak.

Çumra'ya kurulması planlanan Tıbbi Bitkiler ve Organik Tarım Araştırma ve Uygulama Merkezi'ne yönelik çalışma başlatılması için İl Özel İdaresi, üniversiteler, Mevlana Kalkınma Ajansı ve ilgili kurum ve sivil toplum kuruluşlarının ortak hizmet proje çalışmaları masaya yatırılacak.

Ayrıca Konya merkez ve ilçelerinde bulunan Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma vakıflarında 2014 faaliyet döneminde görev yapacak mütevelli heyeti seçecek. - Konya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Meclis 2013'ü Projelerle Kapatacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement