Meclis Başkanı İsmail Kahraman İlk Yurt Dışı Ziyaretini KKTC'de Gerçekleştiriyor - Son Dakika
Güncel

Meclis Başkanı İsmail Kahraman İlk Yurt Dışı Ziyaretini KKTC'de Gerçekleştiriyor

Meclis Başkanı İsmail Kahraman İlk Yurt Dışı Ziyaretini KKTC\'de Gerçekleştiriyor

Türkiye Büyük Millet Meclis'i Başkanı İsmail Kahraman, Meclis Başkanı seçilmesinin ardından ilk yurt dışı gezisini bu gün Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ne (KKTC) gerçekleştiriyor.

09.12.2015 13:36

Türkiye Büyük Millet Meclis'i Başkanı İsmail Kahraman, Meclis Başkanı seçilmesinin ardından ilk yurt dışı gezisini bu gün Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ne (KKTC) gerçekleştiriyor. Kahraman'a, Türkiye'nin Kıbrıs İşlerinden Sorumlu Başbakan Yardımcısı Tuğrul Türkeş de eşlik ediyor. Meclis Başkanı İsmail Kahraman KKTC'de ilk olarak Kıbrıs Türk halkının varoluş ve özgürlük mücadelesi lideri Dr. Fazıl Küçük, KKTC Kurucu Cumhurbaşkanı Rauf Denktaş'ın ve Boğaz Şehitliği'ndeki kabirlerini ziyaret etti. Kahraman, kabir ziyaretlerinde, saygı duruşunda bulundu, İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından çelenk koyup anıt defterlerini imzaladı.

Meclis Başkanı İsmail Kahraman, ilk yurt dışı ziyareti olan KKTC'de hükümet yetkilileri ile de görüşecek. KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı ile de görüşecek olan Kahraman, temaslarının ardından saat 17.40'da KKTC'den ayrılacak. - Lefkoşa

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Meclis Başkanı İsmail Kahraman İlk Yurt Dışı Ziyaretini KKTC'de Gerçekleştiriyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement