Meclis Gündemine "Laiklik" Tartışmaları Taşındı - Son Dakika
Güncel

Meclis Gündemine "Laiklik" Tartışmaları Taşındı

Meclis Başkanı İsmail Kahraman'ın Laiklik ile ilgili sözleri Meclis gündemine taşındı.

26.04.2016 16:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Meclis Başkanı İsmail Kahraman'ın Laiklik ile ilgili sözleri Meclis gündemine taşındı. Konuya ilişkin, CHP Grup Başkanvekili Levent Gök: "Meclis Başkanı derhal istifa etmelidir" dedi. Anayasa Komisyonu Başkanı Mustafa Şentop: "Bizim tekliflerimizde 2007-2011- 2012'de vardı. Şimdi de var olacak" dedi. AK Parti Grup Başkanvekili Naci Bostancı ise, "Anayasa taslağı hazırlanırken hiç böyle bir gündemimiz yok" diye konuştu.

"MECLİS BAŞKANI DERHAL İSTİFA ETMELİDİR"

CHP Grup Başkanvekili Levent Gök, Meclis Başkanı İsmail Kahraman'ın sözlerine, "Meclis Başkanı derhal istifa etmelidir. Böyle bir Meclis Başkanını Türkiye'yi taşıyamaz" diyerek tepki gösterdi.

"ANAYASA TASLAĞI HAZIRLANIRKEN HİÇ BÖYLE BİR GÜNDEMİMİZ YOK"

AK Parti Grup Başkanvekili Naci Bostancı ise, "Anayasa taslağı hazırlanırken hiç böyle bir gündemimiz yok. Dolayısıyla Ak Parti gurubunun gündeminde Laiklik ile ilgili sayın Gök'ün ifade ettiği çerçevede herhangi bir tartışma söz konusu değildir" dedi.

"BİZİM TEKLİFLERİMİZDE 2007-2011- 2012'DE VARDI. ŞİMDİ DE VAR OLACAK"

Anayasa Komisyonu Başkanı Mustafa Şentop, "Bizim tekliflerimizde 2007-2011- 2012'de vardı. Şimdi de var olacak. Çünkü tartışmalarını, değerlendirmelerini yaptık" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Meclis Gündemine 'Laiklik' Tartışmaları Taşındı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement