Medikar'dan "Hasta Odaklı Yaklaşım ve Sağlık Danışmanlığı" Semineri - Son Dakika
Yerel

Medikar'dan "Hasta Odaklı Yaklaşım ve Sağlık Danışmanlığı" Semineri

Medikar\'dan "Hasta Odaklı Yaklaşım ve Sağlık Danışmanlığı" Semineri

Özel MEDİKAR Hastanesi tarafından eczacılara yönelik “Hasta Odaklı Yaklaşım ve Sağlık Danışmanlığı” konulu seminer düzenlendi.

12.06.2015 17:04

Özel MEDİKAR Hastanesi tarafından eczacılara yönelik "Hasta Odaklı Yaklaşım ve Sağlık Danışmanlığı" konulu seminer düzenlendi.

Özel MEDİKAR Hastanesi toplantı salonunda gerçekleştirilen seminerde Karabük ve Kastamonu eczacıları bir araya gelirken konuşmacı olarak Uzm. Ecz. Sinem Güngör katıldı.

"Hasta Odaklı Yaklaşım ve Sağlık Danışmanlığı" konulu seminer de eczacıların güncel sorunları, çözüm önerileri, serbest piyasa ekonomisi, eczanelerde verilebilecek bilgi hizmeti ve bu hizmetin detayları konuşuldu. Karşılıklı sohbet havasında geçen seminerde Karabük ve Kastamonu eczacıları, eczanelerin halka en yakın sağlık merkezleri olduğu, yanlış ve gereksiz ilaç kullanımın doğru bilgilendirme yoluyla önüne geçilebileceği konusunda hem fikir oldu.

Seminerin ardından birlikte fotoğraf çektiren eczacılar bu tarz seminerlerin kendileri açısında çok faydalı olduğunu ve Özel MEDİKAR Hastanesine göstermiş olduğu misafirperverlikten dolayı teşekkürlerini ifade ettiler. - KARABÜK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Medikar'dan 'Hasta Odaklı Yaklaşım ve Sağlık Danışmanlığı' Semineri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement