Mehmet Özdoğan: AK Parti Ruhu, İstenildiğinde Makamları Bırakmayı da Gerektirir - Son Dakika
Yerel

Mehmet Özdoğan: AK Parti Ruhu, İstenildiğinde Makamları Bırakmayı da Gerektirir

Mehmet Özdoğan: AK Parti Ruhu, İstenildiğinde Makamları Bırakmayı da Gerektirir

Bir süre önce Kütahya Belediye Başkan Yardımcılığı görevinden istifa eden Mehmet Özdoğan, "Önemli olan kişiler değil, AK Parti’nin ruhudur.

24.06.2015 12:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bir süre önce Kütahya Belediye Başkan Yardımcılığı görevinden istifa eden Mehmet Özdoğan, "Önemli olan kişiler değil, AK Parti'nin ruhudur. Bu ruh ve ruhun görev anlayışı, makamları da istenildiği zaman bırakmayı gerektirir" şeklinde konuştu.

Özdoğan, Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu'nun ricası üzerine aday olup seçilerek önce meclis üyesi, ardından da belediye başkan yardımcısı olarak görev yapmanın onur ve gururunu yaşadığını kaydetti.

İstifasının AK Parti Genel Merkezi yetkililerinin bilgileri dahilinde gerçekleştiğini ifade eden Mehmet Özdoğan, "Kamuoyunun bilgisine 30 Mart 2014 yerel seçimleri sonrası görev yaptığım belediye başkan yardımcılığından 19 Haziran 2015 itibari ile ayrıldım. Türkiye ve Kütahya sevdalısı bir insan olarak AK Parti Kütahya il teşkilatlarında başlayan hizmet anlayışımız AK Parti Genel Merkezimizin ve il teşkilatımızın emrinde olma anlayışı ile belediyemizin halka hizmet adına sunduğu 43 projenin oluşumu, detaylandırılması ve hayata geçirilmesindeki istek ve şevkimiz esas olmak üzere başkanımız Kamil Saraçoğlu'nun ricası üzerine önce belediye meclis üyesi, seçimler sonrası ise belediye başkan yardımcısı olarak görev yapmanın onur ve gururunu yaşadım. Belediye Başkanımız Kamil Saraçoğlu'nun belediye başkan yardımcılığı teklifine yine AK Parti teşkilatları ve Kütahya halkımız adına kabul ettim. Fakat bu teklifi kabul ederken Kamil başkanımıza, birlik ve beraberlik, Kütahya halkına vaat edilen projeler ve belediye içinde hedeflere dönük uyumlu bir ekip ve çalışma ortamı oluşturmak adına bu görevi geçici bir süre ile yapabileceğimi belirttim. Geldiğimiz nokta itibari ile Kütahya Belediyemizin ortaya koyduğu projeler bir bir hayata geçmeye başladığını ve belediye içerisindeki teşkilat yapılanmasının da hemen hemen tamamlanmış olduğunu görmektesiniz. Bu süreçte belediye başkanımız Kamil Saraçoğlu nezdinde belediye başkan yardımcılarımız, belediye personelimiz, AK Parti teşkilatımız, sivil toplum örgütlerimiz ve Kütahya halkımız ile uyumlu, başarılı ve verimli bir çalışma ortamı oluşturduk. Bu anlamda mutluyum ve gururluyum.Süreli olarak kabul ettiğim belediye başkan yardımcılığı görevini düşüncelerimizin hayata geçmesinin morali ve genel merkezimizin bize verdiği yeni görevler nedeni ile belediye başkan yardımcılığı görevimden istifa etmiş bulunuyorum. Görev sürem boyunca beraber çalıştığım belediye başkanımız Kamil Saraçoğlu'na, belediye başkan yardımcılarımıza, belediye personelimize ve muhtarlarımıza, sivil toplum örgütlerimize, AK Parti il teşkilatımıza ve Kütahya halkımıza bana desteklerinden ötürü teşekkürü bir borç bilirim. Önemli olan kişiler değil, AK Parti'nin ruhudur. Bu ruh ve ruhun görev anlayışı, makamları da istenildiği zaman bırakmayı gerektirir" ifadelerini kullandı. (EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Mehmet Özdoğan: AK Parti Ruhu, İstenildiğinde Makamları Bırakmayı da Gerektirir - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement