Mehmetçik Bayramda Nöbette - Son Dakika
Güncel

Mehmetçik Bayramda Nöbette

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Askerlerin bayramlaşması, - Piyade Er Mert Fışkın ile röportaj, Mehmetçik bayramda nöbette- Suriye sınırına yakın noktada vatani görevini yapan er ve erbaşlar, Kurban Bayramı'nı, nöbet başında, arkadaşları ve komutanlarıyla bayramlaşarak geçiriyor- Ailelerini telefonla arayarak bayramlarını kutlayan askerler, yakınlarından uzakta olmanın burukluğunu yaşasalar da vatan korumasında görev almanın da gururunu duyuyor İSMİHAN ÖZGÜVEN-HALİT DEMİR - Kırıkhan Hudut Tabur Komutanlığına bağlı Hassa Hudut Bölüğü Yağmur Hudut Karakolu'nda vatani görevini yapan er ve erbaşlar, Kurban Bayramı'nı nöbet tutarak, görevlerinin başında geçiriyor.

24.09.2015 17:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Askerlerin bayramlaşması, - Piyade Er Mert Fışkın ile röportaj, Mehmetçik bayramda nöbette- Suriye sınırına yakın noktada vatani görevini yapan er ve erbaşlar, Kurban Bayramı'nı, nöbet başında, arkadaşları ve komutanlarıyla bayramlaşarak geçiriyor- Ailelerini telefonla arayarak bayramlarını kutlayan askerler, yakınlarından uzakta olmanın burukluğunu yaşasalar da vatan korumasında görev almanın da gururunu duyuyor İSMİHAN ÖZGÜVEN-HALİT DEMİR - Kırıkhan Hudut Tabur Komutanlığına bağlı Hassa Hudut Bölüğü Yağmur Hudut Karakolu'nda vatani görevini yapan er ve erbaşlar, Kurban Bayramı'nı nöbet tutarak, görevlerinin başında geçiriyor.Suriye sınırına yakın noktada yer alan karakollarında, gözleri sınırda, kulakları komutanlarında olan Mehmetçik, vatanı koruma görevlerini bayramda da aynı hassasiyetle sürdürüyor.Ailelerini telefonla arayarak bayramlarını kutlayan askerler, yakınlarından uzakta bayram geçirmenin burukluğunu yaşarken, vatan korumasında görev almanın da gururunu duyuyor.AA ekibi tarafından görüntülenen Yağmur Karakolu'ndaki bayramlaşmada, Tabur Komutanı Piyade Yarbay Erhan Mumcuoğlu, askerleri selamladıktan sonra tek tek bayramlarını kutladı. Şeker ve kolonya ikramının ardından askerlere konuşan Mumcuoğlu, şunları söyledi: "Hudutta görev yapmak gerçekten çok zordur ama bir o kadar da onur ve gurur vericidir. Sizler ailenizden uzakta burada bir bayram geçirmektesiniz. Ailenizden uzak olduğunuz için tabi ki içinizde biraz hüzün duymaktasınız. Ancak, bir o kadar da onur ve gurur duyduğunuzu çok iyi biliyorum. Arkadaşlar unutmayın ki sizler hudut hattında görev yaparak, nöbet tutarak ailenizin, sevdiklerinizin evlerinde huzur içerisinde bayram kutlamalarını sağlıyorsunuz. Bayram süresince mutlaka ailelerinizle görüşün, onlara bizlerin sevgi, saygı ve selamlarını iletin. Hepinizin bayramı kutlu olsun."Suriye sınırındaki kulede nöbet tutan askerler de gözlerini sorumluluk alanlarından ayırmadan komutanlarıyla bayramlaştı. Nöbeti biten askerler arkadaşlarıyla da bayramlaşarak kimi karakol içerisindeki ankesörlü telefondan kimi ise cep telefonundan ailelerini arayıp bayramlarını kutladı.İlk kez ailesinden ayrı bir Kurban Bayramı geçiren Piyade Er Mert Fışkın, yakınlarından uzakta olduğunu, ancak kutsal askerlik görevini yerine getirdiği için onur ve gurur duyduğunu söyledi.

Mehmetçik Bayramda Nöbette
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Mehmetçik Bayramda Nöbette - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Mert: Aynen sağlik olsun de 0 0 Yanıtla
  • ClgnCobraci: Ne günlerim geçti karakolda o kadar denetleme yapıldı o kadar karşılama mangasina çıktık bir kerede video cekmediler sağlık olsun. 0 0 Yanıtla

Advertisement