Memur-Sen Kırklareli Şube Başkanı Karanfiler Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Memur-Sen Kırklareli Şube Başkanı Karanfiler Açıklaması

Memur-Sen Kırklareli Şube Başkanı Selahattin Karanfiler, milletvekili seçimlerine ilişkin, "Milletimizin yeniden büyük Türkiye'yi inşa ve adil bir dünya hedefleriyle yeni ufuklara doğru yol alacağına inanıyoruz" dedi.

30.05.2015 12:34

Memur-Sen Kırklareli Şube Başkanı Selahattin Karanfiler, milletvekili seçimlerine ilişkin, "Milletimizin yeniden büyük Türkiye'yi inşa ve adil bir dünya hedefleriyle yeni ufuklara doğru yol alacağına inanıyoruz" dedi.

Karanfiler, sendika binasında düzenlen basın açıklamasında, Türkiye'nin istikrarını önemsediklerini söyledi.

Milletin egemenliğini çalmak, birliğini yok etmek isteyen küresel aktörlere ve onların içerideki işbirlikçilerine asla fırsat verilmeyeceği ifade eden Karanfiler, şöyle devam etti:

" Etnik kimlik, din, dil ve cinsiyet ayrımı yapmaksızın Türkiye bütün vatandaşlarımızın öz vatanı, öz yurdu, ortak mirası kabul ediyoruz. Bu çerçevede, demokratikleşme, özgürleşme ve sivilleşme hamleleriyle insan hakları, eşit vatandaşlık ve insanlık onuru noktasında Türkiye'yi zirveye taşıma iradesinin yanında yer alacağız. Başörtülü memura, öğretmene ve doktora kendi reklamlarında dahi yer vermekten kaçınanlara, milletin değerleriyle barışma fırsatını kaçırdıklarını hatırlatmak istiyoruz. Tek başına iktidar ya da iktidar ortağı oldukları dönemlerde hukuksuz uygulamalarıyla vicdanlarımızı kanatanların, kaynağını açıklamaya zorlandıkları vaatlerle cüzdanımızı kabartacakları iddiasına milletimizin itibar etmeyeceğini görüyoruz. Milletimizin yeniden büyük Türkiye'yi inşa ve adil bir dünya hedefleriyle yeni ufuklara doğru yol alacağına inanıyoruz."

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Memur-Sen Kırklareli Şube Başkanı Karanfiler Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement