Menderes'te Cumhurbaşkanı Erdoğan Konferansı - Son Dakika
Yerel

Menderes'te Cumhurbaşkanı Erdoğan Konferansı

Menderes\'te Cumhurbaşkanı Erdoğan Konferansı

İzmir’in Menderes ilçesinde düzenlenecek ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın anlatılacağı konferansta, Erdoğan’ın yaşamı ve siyasi hayatı geniş bir şekilde anlatılacak.

11.02.2016 10:14

İzmir'in Menderes ilçesinde düzenlenecek ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın anlatılacağı konferansta, Erdoğan'ın yaşamı ve siyasi hayatı geniş bir şekilde anlatılacak.

Menderes Belediyesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı anlatılacağı Asımın Neslinden Bir Usta: Bugünün Asım'ı isimli bir konferans düzenledi. 13 Şubat Cumartesi günü saat 19: 00'da İsmet İnönü Sanat Merkezi Kültür Park Fuar Alanı'nda gerçekleşecek ve Sanat Düşünce Eğitim Derneği (SADED) Yönetim Kurulu Başkanı, araştırmacı ve yazar Tahir Fatih Andı'nın konuşmacı olacağı konferansta, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın siyasi hayatı ve üstlendiği görevler geniş bir şekilde katılımcılara aktarılacak. Etkinliğe katılmak isteyen vatandaşlar içinse Menderes Belediyesi önünden servis araçları kaldırılacağı, konferans bitiminde ise servisin yeniden Menderes Belediyesi önüne geleceği bildirildi.

Herkesi etkinliğe davet eden Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, "40 yıllık siyasi hayatında milletine hizmet için çalışan ve sadece kendi ülkesinin değil dünyanın refahı için gecesini, gündüzüne katan asrın lideri Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan'ı anlamak, onun ustalık kademesine gelene kadar yaşadıklarını irdelemek için önemli bir etkinlik. Milli iradenin teveccühüyle milletin adamı olmayı başarmış Cumhurbaşkanımız için düzenleyeceğimiz gecemize sadece Menderesli vatandaşlarımızı değil, tüm İzmirli vatandaşlarımızı davet ediyoruz. Cumartesi akşamı İsmet İnönü Sanat Merkezi'nde ki etkinliğimizde hep birlikte olalım" dedi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Menderes'te Cumhurbaşkanı Erdoğan Konferansı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement