Merada Otlayan İnekler Plajda Denize Giriyor - Son Dakika
Güncel

Merada Otlayan İnekler Plajda Denize Giriyor

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : İneklerin plajda gezinmesi İneklerin plajda beklemesinden havadan ve görüntüleri ÖZGÜN TİRAN - Karadeniz'e sahili bulunan Kırklareli'nin Demirköy ilçesine bağlı İğneada beldesinde, ineklerin yerli ve yabancı turistlerle aynı plajda güneşlenmesi görenleri gülümsetiyor.

20.06.2016 13:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

İneklerin plajda gezinmesi

İneklerin plajda beklemesinden havadan ve görüntüleri ÖZGÜN TİRAN - Karadeniz'e sahili bulunan Kırklareli'nin Demirköy ilçesine bağlı İğneada beldesinde, ineklerin yerli ve yabancı turistlerle aynı plajda güneşlenmesi görenleri gülümsetiyor.

Trakya'nın Karadeniz sahilinde yaklaşık 23 kilometrelik kumsala sahip, koruma altındaki yedi gölü, zengin doğası, adeta oksijen çadırından farksız havası ve temizliğini iğneada, yerli ve yabancı turislerin ilgi odağı oldu.

Beldedeki yaklaşık 100 inek, meralarda otlandıktan sonra Çadırkent mevkisindeki plajda yatarak her gün güneşleniyor.

İneklerden rahatsızlık duymayan, aksine gülümseyen yerli ve yabacı turistler aynı plajı kullanarak denize giriyor. İneklerle aynı plajda güneşlenmekten rahatsızlık duymadıkları gözlemlenen, tatilcilerin plajda keyifli vakit geçirdikleri görüldü.

İneklerle aynı plajda tatil güneşlenen Mehmet Mutlak, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ineklerin kendilerine hiç bir rahatsızlık vermediğini söyledi.

İğneada'nın doğası ve eşşsiz güzellikleri herkesin beğenisini kazandığını bildiren Mutlak, ineklerle aynı plajda güneşlenmekten keyif aldıklarını kaydetti.

İlk kez ineklerle aynı plajda güneşlendiğini ve denize girdiğini aktaran Mutlak, ineklerinde bir can taşıdığını ve sıcaktan bunalarak deniz kenerında güneşlendiklerini anlattı.

Sabah erken saatte meralarda otlayan ineklerin öğle saatlerinde plaja geldiklerini bildiren Mutlak, bu tür görüntülerin dünyanın hiç bir yerinde görülemeyeceğini sözlerine ekledi.

Merada Otlayan İnekler Plajda Denize Giriyor
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Merada Otlayan İnekler Plajda Denize Giriyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement