Mercan TV Yönetimi, Aksu TV'yi ziyaret etti. - Son Dakika
Güncel

Mercan TV Yönetimi, Aksu TV'yi ziyaret etti.

Mercan TV Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Aslan, Genel Yayın Yönetmeni Metin Harıkçı ve Kahramanmaraş İl Temsilcisi İsmail Bozdoğan, Aksu TV Genel Müdürü Cüneyt Beyit'e nezaket ziyaretinde bulundu.

29.11.2016 08:36

Aksu TV Genel Müdürü Cüneyt Beyit ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek sözlerine şu şekilde devam etti, Adıyaman'ın tek uyudu Televizyonu Mercan TV'in Kahramanmaraş il Temsilciğinin hayırlı olmasını diliyorum. Mercan TV Adıyaman Bölgesinde gerçekten yılardır kaliteli yayın yapan bir kanal bizde Aksu TV ailesi olarak kendilerinin her zaman yanındayız dedi.

Mercan TV Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Aslan ise her iki şehirdeki televizyonların kentlerin ilk ve tek uydu kanalları olduklarını ifade ederek başladığı konuşmasında Kahramanmaraş'ta uydu yayını yapan kardeş yayın kuruluşu olarak gördüğümüz Aksu TV Genel Müdürü Cüneyt Beyit kardeşimizi bugün ziyaret etmek istedik bu anlamda hem Genel Müdür Yardımcısı Erol Öner, Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Ali tatlı ile sohbet etme imkanı bulduk gerçekten bizlerde televizyoncu olarak rahatlık söylemek istiyorum, Aksu TV Bölgede isim yapmış bir kanal 9 yıldır'da Kahramanmaraşlılara hizmet etme gayreti içersinde başarılı bir Genel Müdürü ve kaliteli bir ekip ile yayın yapıyor. Adıyaman'a geldiklerinde kendilerine hem Mercan TV olarak hem de şahsen kapımız her zaman açık olacaktır.

Aslan, Bu tür ikili ziyaret ve fikir alışverişlerinin devam edeceğiz Kahramanmaraş'ta temsilcilik ve haber açığımızı doldurmak için uzun süre çalışmalar yürüttük. Yaptığımız çalışmamalar neticesinde Kahramanmaraş'ta faal çalışan, yerel ve ulusal sayısız haberlerde imzası bulunan Gazeteci İsmail Bozdoğan' ile işbirliği yapmaya karar verdik. Ve yaklaşık 3 ay önce göreve başlamasıyla Kahramanmaraş'taki güncel haberleri programları aktarıyoruz bizler Kahramanmaraş'a gelirken şunu dedik Aksu TV'ye rakip olarak gelmiyoruz, şehirdeki televizyonla gazeteci arkadaşlarla uyum içersinde çalışarak, meslektaşlarımıza elinizden gelen desteği sağlayacağız.
Mercan TV Yönetim Kurulu Başkanı Aslan, 15 Temmuzda Darbe girişiminin ilk dakikalardan itibaren, halkı bilgilendirme görevini en iyi şekilde gerçekleştiren Mercan TV ve Aksu TV an be an gelişmeleri aktararak, topluma öncülük etti.

Darbe girişiminin başlamasıyla birlikte büyük televizyonlarda olduğu gibi şehirlerde yayın yapan yayın kuruluşlarına yönelik ele geçirme hareketi tehlikesine karşı televizyon girişlerimizi kapattık, yayınların kesilmesi durumunda yapılacak alternatif yayınların planlaması yapılarak teknik personelle birlikte alt yapısı hızlıca oluşturulduk Yaşan, darbeyi önlemede önemli pay sahibi olan millete, Sayın Cumhurbaşkanımızın sokağa çıkma çağrısını da ve günlerdir süren demokrasi nöbetlerinde şehirlerimizdeki televizyonlar, büyük sorumluluklarını yerine getirdiler sözleri ile konuşmasını tamamladı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Mercan TV Yönetimi, Aksu TV'yi ziyaret etti. - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement