Mercedes'ten Nkü'ye Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Mercedes'ten Nkü'ye Ziyaret

Mercedes\'ten Nkü\'ye Ziyaret

Mercedes firması yetkileri, Namık Kemal Üniversitesi (NKÜ) Rektör Vekili Şerif Kurultay’ı makamında ziyaret etti.

24.04.2016 15:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mercedes firması yetkileri, Namık Kemal Üniversitesi (NKÜ) Rektör Vekili Şerif Kurultay'ı makamında ziyaret etti.

Almanya Mercedes Daimler'den gelen İnsan Kaynakları İş Politiği Müdürü Bernd Weisschuh, İnsan Kaynakları Meslek Eğitim Politikaları ve İstihdam Müdürü Bertram Mebert, İnsan Kaynakları İnnovasyon Uzmanı Seda Kutlar ile Türkiye Mercedes'den Teknik Meslek Eğitim ve Öneri Sistemi Grup Şefi Murat Bahadır Soydan, Staj Eğitim Sorumlusu Sadık Günbatar, NKÜ Rektör Vekili Prof. Dr. Şefik Kurultay ile rektörlük makamında bir araya geldi.

İlk olarak Çorlu Meslek Yüksekokulu Eğitim Atölyelerini gezen ekip, alt yapı ve eğitim şartları hakkında Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. Tuncay Gümüş'ten bilgi aldı. Daha sonra Rektörlük makamına geçerek, Rektör Vekili Prof. Dr. Şefik Kurultay'a ziyarette bulunan heyet, Tekirdağ'a böylesine modern ve donanımlı bir üniversite kazandırmalarından dolayı başta NKÜ Rektörü ve yöneticilerini kutlayarak başarılarının devamını diledi. Ziyarette, ikili işbirliğinin geliştirilmesi, uygulamaların daha üst seviyelere çıkartılması için yapılabilecekler konuşulurken, görüş alışverişinde bulunuldu.

Ziyaret sırasında Çorlu Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Tuncay Gümüş, Dış İlişkiler Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Ersin Şamlı ve Çorlu MYO Öğretim Görevlisi Abdurrahim Önen de bulundu. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Mercedes'ten Nkü'ye Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement