Mersin'de 1 İşçinin Hayatını Kaybettiği İnşaatın Çökme Anı Kamerada - Son Dakika
Güncel

Mersin'de 1 İşçinin Hayatını Kaybettiği İnşaatın Çökme Anı Kamerada

Mersin\'de 1 İşçinin Hayatını Kaybettiği İnşaatın Çökme Anı Kamerada

Mersin'de, kapalı yüzme havuzu inşaatında meydana gelen göçük sonucu hayatını kaybeden 19 yaşındaki işçi Selman Mertaslan, son anları kameraya yansıdı.

29.05.2016 15:42  Güncelleme: 16:55

Mersin'de, üç gün önce meydana gelen ve 19 yaşındaki bir işçinin ölümüne yol açan kapalı yüzme havuzu inşaatının çökme anı güvenlik kamerasına yansıdı.

KAMERA GÖRÜNTÜLEDİ

Yenişehir ilçesinde, 19 yaşındaki Selman Mertaslan'ın ölümü ve 35 yaşındaki Muhittin Durmaz'ın yaralanması ile sonuçlanan inşaat çökmesi, çevredeki bir sitenin güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi.

HORTUMA TUTUNARAK KURTULDU

Görüntülere yansıyan inşaattaki üçüncü işçinin ise, çökme anında harç döken aracın hortumuna tutunarak son anda kurtulduğu görüldü.

CESEDİ SAATLER SONRA ÇIKARILDI

Çökme anında çalışan işçilerden Selman Mertaslan, AKUT, UMKE, AFAD ve itfaiyenin yoğun çabasına rağmen kurtarılamamış ve saatler sonra enkazdan cesedi çıkarılmıştı.

İNŞAAT MÜHÜRLENDİ

Yenişehir Belediyesi tarafından kazanın ardından yapılan incelemede, açık yüzme havuzu ruhsatına sahip inşaatın kapalı havuza dönüştürülmesi sırasında kazanın meydana geldiği saptanmış, inşaat mühürlenmişti.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Mersin'de 1 İşçinin Hayatını Kaybettiği İnşaatın Çökme Anı Kamerada - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement