Mersin' de Eski Eş Dehşeti - Son Dakika
Güncel

Mersin' de Eski Eş Dehşeti

Mersin\' de Eski Eş Dehşeti

Mersin'de 49 yaşındaki emekli Metin Gül, şiddetli geçimsizlik sonucu boşandığı eski eşi güzellik uzmanı 42 yaşındaki Hatice Uysal ile ağustos ayında evlendiği emekli öğretmen Fevzi Uysal'ı tabanca ile vurarak öldürdü.

03.11.2014 14:35

Mersin'de 49 yaşındaki emekli Metin Gül, şiddetli geçimsizlik sonucu boşandığı eski eşi güzellik uzmanı 42 yaşındaki Hatice Uysal ile ağustos ayında evlendiği emekli öğretmen Fevzi Uysal'ı tabanca ile vurarak öldürdü. Daha sonra tabancayı şakağına dayayarak intihar girişiminde bulunan Gül, polis tarafından ikna edilerek gözaltına alındı.

Olay, sabah saatlerinde merkez Mezitli İlçesi'nin Merkez Mahallesi'ndeki Eylül Park Apartmanı girişinde meydana geldi. Mersin'de özel bir hastanede güzellik uzmanı olarak görev yapan biri kız, iki çocuk annesi Hatice Uysal şiddetli geçimsizlik sonucu Metin Gül'den 2012'de boşandı. Genç kadın geçtiğimiz ağustos ayında da emekli öğretmen Fevzi Uysal ile evlenerek yaşamını birleştirdi.

İddiaya göre, Hatice Uysal'ın kendisinden ayrılıp başka biriyle evlenmesine hazmedemeyen Metin Gül, eski eşinin yeni oturduğu evi tespit ettikten sonra kapıda beklemeye başladı. Metin Gül bir süre sonra sabah sporundan dönen Hatice Uysal ve Fevzi Uysal ile apartman girişinde tartıştı.

ÖLÜM KUSTU

Tartışmanın devamında Metin Gül, yanında getirdiği ruhsatsız tabancasını çekerek Hatice- Fevzi Gül çiftine kurşun yağdırdı. Hatice Uysal vücudunun çeşitli yerlerine isabet eden 5, eşi Fevzi Uysal ise vücuduna isabet eden 6 kurşunla olay yerinde yaşamını yitirdi. Metin Gül daha sonra tabancayı kafasına dayayarak intihara kalkıştı.

'KENDİME KIYAMADIM'

Olayın ardından bölgeye çok sayıda polis ve ambulans ekibi sevk edildi. Olay yerine geldiğinde yerde Uysal çiftinin cesetleriyle karşılan polis, Metin Gül'ü teslim olması için de büyük çaba harcadı. polisin yaklaşık 15 dakika süren ikna çabaları sonunda Gül, 'Kendime kıyamadım' diye bağırdıktan sonra tabancasını yere atıp polise teslim oldu. Gözaltına alınan Gül, hastanede yapılan sağlık kontrolünün ardından emniyete götürüldü. Metin Gül'ün olay yerinde bulunan çantasında çok sayıda mektup ile mirasını kimlere bıraktığını gösteren belgelerin bulunduğu öğrenildi. Cumhuriyet Savcısı ve polisin olay yerinde yaptığı incelemenin ardından Hatice-Fevzi Uysal çiftinin cesetleri hastane morguna götürüldü.

ÇOCUKLARI SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

Acı haberi alan Hatice Uysal'ın oğlu Volkan Gül ile kızı Asena Gül olay yerine koştu. Polisler tarafından olay yerine yaklaşmaları önlenen genç kadının çocukları bahçe duvarının dışında sinir krizi geçirip gözyaşlarına boğuldu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Mersin' de Eski Eş Dehşeti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement