Mersin'de Polise Bombalı Saldırıda Gözaltı Sayısı 27'ye Çıktı - Son Dakika
Güncel

Mersin'de Polise Bombalı Saldırıda Gözaltı Sayısı 27'ye Çıktı

Mersin\'de Polise Bombalı Saldırıda Gözaltı Sayısı 27\'ye Çıktı

MERSİN'de 2 polis memurunun yaralandığı önceki günkü bombalı saldırıyla ilgili olarak gözaltına alınanların sayısı 27'ye yükseldi.

05.04.2017 13:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

MERSİN'de 2 polis memurunun yaralandığı önceki günkü bombalı saldırıyla ilgili olarak gözaltına alınanların sayısı 27'ye yükseldi. Yasadışı Marksist Leninist Komünist Partisi'ne (MLKP) bağlı Fakirlerin ve Ezilenlerin Silahlı Kuvvetleri (FESK) örgütü de saldırıyı üstlendi.

Merkez Mezitli İlçesi Tece Mahallesi Söğütlü kavşağında pazartesi günü sabah polis memurları Hayrullah Poyraz ile Olcay Solak'ın yaralandığı bombalı saldırıyla ilgili yapılan operasyonlarda PKK terör örgütü ile ilişkisi bulunduğu belirlenen 10 kişiyi gözaltına alındı.

Dün yasadışı MLKP-FESK terör örgütü de Mersin saldırısını üstlendi. Bu gelişme üzerine harekete geçen polis ekipleri, sabah saatlerinde terör örgütleri MLKP, TKP/ML, DHKP/C ve DKP/BÖG'e yönelik operasyon düzenledi. Operasyonda 17 kişi gözaltına alındı. Şüpheliler sağlık kontrolünün ardından sorgulanmak üzere Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

Böylece 2 polisin yaralandığı saldırıyla ilgili gözaltı sayısı da 27'ye yükseldi.

- Mersin

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Mersin'de Polise Bombalı Saldırıda Gözaltı Sayısı 27'ye Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement