"Taşucu'nu Her Açıdan Canlandıracağız" - Son Dakika
Güncel

"Taşucu'nu Her Açıdan Canlandıracağız"

"Taşucu\'nu Her Açıdan Canlandıracağız"

Başkan Macit Özcan, 30 Mart'ta göreve geldiği takdirde, Taşucu turizmini canlandırmayı hedeflediklerini dile getirdi.

19.02.2014 08:45  Güncelleme: 14:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Burada halka hitaben bir konuşma yapan Başkan Macit Özcan, Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin 5 ay önce Taşucu'nda fizibilite çalışması yaptığını söyleyerek, sorunların tespit edilip, gerekli projelerin hazırlanıp bütçeye konulduğunu belirtti.

Başkan Macit Özcan, 'Yeni yasayla Büyükşehir'e bağlanan Taşucu'nun altyapı, kanalizasyon, asfalt, içme suyu, çevre düzeni, mezarlık, çöp gibi sorunlarını Mersin Büyükşehir Belediyesi olarak biz çözeceğiz. Taşucu'nu canlandıracak güce sahibiz. Geçtiğimiz hafta Tece- Davultepe kanalizasyon inşaatının temelini attık. Artık Mezitli-Tece-Davultepe arasında denizimiz tertemiz olacak ve halkımız rahatlıkla denize girebilecek. Çevre projelerimiz tüm ilçelerimizde uygulanacak. Yenice'den Anamur'a kadar olan sahil kesiminde herkesin denize rahat girebilmesi için çevre projelerini hayata geçireceğiz. Bütün yatırımlarımızı kentin geleceğine göre planlıyoruz. Yeni yasayla 13 ilçenin Büyükşehir'e bağlanması sizin için büyük bir şans. Büyük hizmetlerimizle ilçelerimizin de geleceğini güvence altına alacağız' diye konuştu.
sonunda 30 Mart'ta yapılacak olan yerel seçimin önemine vurgu yapan Başkan Macit Özcan, 'Herkesin mutlu olmaya hakkı var. Size barış ve huzur ortamını sağlayacak olan parti Cumhuriyet Halk Partisi'dir. Oyunuzu bize değil geleceğinize veriyorsunuz. 30 Mart'ta oyunuzu CHP'ye verin, yıllardır özlemini çektiğiniz değişimi görün' dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 'Taşucu'nu Her Açıdan Canlandıracağız' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement