Mersin İdmanyurdu Başakşehir'e Bileniyor - Son Dakika
Güncel

Mersin İdmanyurdu Başakşehir'e Bileniyor

Mersin İdmanyurdu Başakşehir\'e Bileniyor

Mersin İdmanyurdu Başakşehir'e bileniyorSpor Toto Süper Lig'e tutunma mücadelesi verirken bir yandan da mali sorunlarla boğuşan Mersin İdmanyurdu, deplasmanda oynayacağı Medipol Başakşehir maçının hazırlıklarını yaptığı antrenmanla sürdürdü.

29.03.2016 16:44

Mersin İdmanyurdu Başakşehir'e bileniyor

Spor Toto Süper Lig'e tutunma mücadelesi verirken bir yandan da mali sorunlarla boğuşan Mersin İdmanyurdu, deplasmanda oynayacağı Medipol Başakşehir maçının hazırlıklarını yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Macit Özcan Spor Kompleksi'ndeki antrenmanda milli takım kampında bulunan kaleci Muammer Yıldırım ile Nakoulma'nın yanı sıra Khalili, Tita, Vederson ve kart cezalısı Welliton yer almadı. 5'e 2 top kapma çalışmasıyla başlayan antrenman, istasyon ve dar alanda kısa pas çalışmasıyla sona erdi.

Teknik direktör Ümit Özat, Zor bir maç olduğu gerçek. Önümüzde 8 tane final maçı var. Özellikle Başakşehir ve Fenerbahçe maçları, diğer oynayacağımız rakiplere göre daha zor olabilir. Biri şampiyonluğu, biri Avrupa kupalarını kovalayan bir takım. Çalışmalara geç başlamadık. Kimseye 5 gün izin verilmedi, 4 gün izin verdik. Onun dışında Welliton ile Güven cezalı. Gelecek oyuncular var. Yabancı oyuncuların bir an önce aramıza katılmasını bekliyoruz. Onlar da katıldıktan sonra az bir zamanımız kalıyor. En hazır şekilde maça çıkacağımızı düşünüyorum dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Mersin İdmanyurdu Başakşehir'e Bileniyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement