Mersin Valiliği'den 'Cinayet Siyasi' Haberlerine Yalanlama - Son Dakika
Yerel

Mersin Valiliği'den 'Cinayet Siyasi' Haberlerine Yalanlama

Mersin Valiliği, Silifke ilçesi Atakent Mahallesi’ndeki 23 Nisan Gençlik ve İzcilik Eğitim Kampı’nda dün iki öğrenci arasında çıkan bıçaklı kavganın bir öğrencinin ölümüyle sonuçlanması olayının siyasi olduğu yönünde sosyal medyada yer alan haberleri yalanladı.

01.02.2016 10:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mersin Valiliği, Silifke ilçesi Atakent Mahallesi'ndeki 23 Nisan Gençlik ve İzcilik Eğitim Kampı'nda dün iki öğrenci arasında çıkan bıçaklı kavganın bir öğrencinin ölümüyle sonuçlanması olayının siyasi olduğu yönünde sosyal medyada yer alan haberleri yalanladı.

Mersin Valiliği, dün öğle saatlerinde meydana gelen ve bir öğrencinin ölümüyle sonuçlanan olayla ilgili açıklama yaptı. Farklı ve yanlış anlaşılmalara meydan verilmemesi amacıyla açıklama yapılmasına gerek duyulduğu belirtilen açıklamada, Silifke'nin Atakent Mahallesi'nde bulunan 23 Nisan Gençlik ve İzcilik Eğitim Kampı'nda kalan iki öğrenci arasında dün öğle yemeği sırasında yemekhanede çıkan tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu, 1999 doğumlu C.G.'nin (17) kasığından yaralanarak Silifke Devlet Hastanesi'ne kaldırıldığı ve tüm müdahalelere rağmen hastanede hayatını kaybettiği bildirildi.

Silifke Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatı doğrultusunda maktulün cesedinin otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu'na gönderildiği ifade edilen açıklamada, şunlar kaydedildi: "Aile ile irtibata geçilmiş, acılarını paylaştığımız ve olayla ilgili tahkikatın Cumhuriyet Savcılığı tarafından titizlikle yürütüldüğü bilgisi verilmiştir. Sosyal medyada olayın siyasi sebeple meydana geldiği şeklinde yer alan haberlerin gerçekleri yansıtmadığı, gençler arasında yemekhanede kişisel nedenlerle yaşanan tartışma sonucu meydana geldiği ve siyasi yönünün bulunmadığı, olaya karışan kişi ve görgü tanıklarının verdiği bilgiler doğrultusunda tahkikatın Cumhuriyet Savcılığı tarafından yürütüldüğü kamuoyunu bilgisine sunulur." - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Mersin Valiliği'den 'Cinayet Siyasi' Haberlerine Yalanlama - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement