Mersinli Şair Astığı Pankartla Muhalefeti Zeka Testine Tabi Tuttu - Son Dakika
Güncel

Mersinli Şair Astığı Pankartla Muhalefeti Zeka Testine Tabi Tuttu

Mersinli Şair Astığı Pankartla Muhalefeti Zeka Testine Tabi Tuttu

Mersin'de kendisini düşünür olarak tanıtan ve yaptığı tek kişilik eylemlerle gündeme gelen Oktay Avcu, dev pankartla muhalefet partilerini zeka testine tabi tuttu.

23.06.2015 14:10  Güncelleme: 14:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mersin'de kendisini şair ve düşünür olarak tanıtan ve yaptığı tek kişilik eylemlerle gündeme gelen Oktay Avcu, bir iş merkezine astığı dev pankartla muhalefet partilerini 'zeka testi'ne tabi tuttu.

"MUHALEFETE ZEKA TESTİ"

Hastane Caddesi üzerinde bulunan Metropol İş Merkezi'ne 'Muhalefete Zeka Testi' başlığı altında pankart asan Avcu, partilerin aldığı oy oranlarını pankartında sıralayarak, "Kim daha çok istenmiyor?" diye sordu. Avcu, burada yaptığı açıklamada, "HDP yüzde 13 oy alarak halkın yüzde 87'si tarafından reddediliyor. MHP yüzde 83 tarafından istenmiyor. Yüzde 25 oy alan CHP de halkın yüzde 75'i tarafından istenmemektedir. AK Parti'yi halkın yüzde 59'u istemezken, yüzde 41 'evet' diyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan'a ise yüzde 48 'hayır' derken, halkın yüzde 52'si 'evet' diyor. Şimdi buradan soruyorum; kim daha çok istenmiyor? Kim daha çok seviliyor? Bu nasıl bir matematik, bu nasıl bir hesap, bu nasıl bir kitap. Zeka özürlüleri hoş görüyorum. Erdoğan'a 'istenmiyorsun' diyenler susuyorum, susuyorum ama susamıyorum" dedi.

BİLDİRİYİ VATANDAŞLARA DAĞITTI

Avcu, açıklamasının ardından hazırladığı bildiriyi cadde üzerindeki vatandaşlara dağıtarak eylemine son verdi.



Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Mersinli Şair Astığı Pankartla Muhalefeti Zeka Testine Tabi Tuttu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • M ertan: Atalarımız ne demis doğru soyleyeni 9 koyden kovarlar. 0 0 Yanıtla

Advertisement