Metef 2016 Fuarı Açıldı - Son Dakika
Yerel

Metef 2016 Fuarı Açıldı

Metef 2016 Fuarı Açıldı

Balıkesir’in Sındırgı ilçesindeki Mesleki Teknik Eğitim Merkezinde, Mesleki Teknik Eğitim Fuarı (METEF) 2016 fuarı açıldı.

01.06.2016 16:20

Balıkesir'in Sındırgı ilçesindeki Mesleki Teknik Eğitim Merkezinde, Mesleki Teknik Eğitim Fuarı (METEF) 2016 fuarı açıldı.

Sındırgı Mesleki Teknik Eğitim Merkezi'nde METEF 2016 fuarı açıldı. Açılışını Sındırgı Kaymakamı Ercan Ateş, Garnizon Komutanı Binbaşı Soner Akınsoy, Belediye Başkan yardımcısı Hasan Daşkafa ve Ak Parti İlçe Başkanı Halil Güner'in yaptığı fuarda; Elektrik, Elektronik, Bilişim Teknojileri, Ahşap, Metal, Muhasebe ve Finansman, Motor ile Çocuk Gelişimi bölümü öğrencilerinin el emeği ürünleri sergilendi.

Açılışta konuşma yapan Sındırgı Kaymakamı Ercan Ateş, "Bu serginin oluşmasında emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimiz kutluyorum. Araştırma, geliştirme faaliyetleri olduğu kadar, bilim alanında, mesleki eğitim alanında gösterilen hünerlerin sergilenmesi, bizim çok arzu ettiğimiz bir durumdur. Gelecek yıllarda geniş katılımlı okullarımızın da katıldığı böyle bir sergide, bir programda böyle ürünlerin daha geniş kitlelere hitap edebilecek şekilde sergileyeceğiz. Rabbim bu sergide emeği geçen öğrencilerin emeklerini boşa çıkarmasın" dedi.

Açılış kurdelesinin kesilmesinden sonra protokol üyeleri fuar alanını gezerek sergilenen ürünler hakkında bilgi aldılar. Okul Müdürü Tuncay Öztürk 4 gün sürecek fuar boyunca sergilenen ürünlerin satılacağını belirterek elde edilecek gelirin ise okulun ihtiyaçları için kullanılacağını söyledi.

Programın sonunda konuklara etli pilav ayran ikramı yapıldı. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Metef 2016 Fuarı Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement