Mevkisinin Değişmezi Ali Gaffar İçöz - Son Dakika
Spor

Mevkisinin Değişmezi Ali Gaffar İçöz

Mevkisinin Değişmezi Ali Gaffar İçöz

Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor'un U – 14 takımında top koşturan Ali Gaffar İçöz performansıyla takımının değişmezi oldu.

20.03.2015 18:00

Spor toto 2.lig kırmızı grup takımlarından Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor'un Coco Cola Akademi ligi Çukurova grubunda mücadele eden U – 14 takımının gol kralı Ali Gaffar İçöz "Gol atınca sahada bambaşka oluyorum" diyor.

U – 14 Takımının başarılı ileri uç oyuncusu oyuncusu Ali Gaffar İçöz, yaptığı açıklamada, "Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor'un U – 14 takımında forvet oyuncusu olarak görev yapıyorum. Ben kendimi bildim bileli futbol oynuyorum ve gol atmayı ve attırmayı çok seviyorum, mutlu oluyorum. Sahada gol atınca ve attırınca bambaşka oluyorum. Bu sezon boyunca oynadığım U – 14 rakiplerimizin maçlarında, Yeni Malatyaspor'a 1, Tarsus İdmanyurdu'da 4, Belediye Vanspor'a 2, Mersin İdmanyurdu'da 1, Gaziantepspor'a 2 gol attım. 7 Asistte yapıp arkadaşlarıma gol attırdım. Bunları gerçekleştirdiğim için hem sahada hem de okul hayatımda çok mutlu oluyorum. Büyük bir morale sahip oluyorum. Gol atıp taraftarlarını ve teknik heyetini ve takım arkadaşlarını sevindirmek çok hoş şeydir. Futbol yaşantımı gol atarak ve attırarak geçireceğim. Bana güvenip de saha içerisinde görev verenlere mahçup olmadım ve inşallah olmayacağımda" dedi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Spor Mevkisinin Değişmezi Ali Gaffar İçöz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement