Meydan Başbakan Erdoğan İçin Hazırlanıyor - Son Dakika
Yerel

Meydan Başbakan Erdoğan İçin Hazırlanıyor

Meydan Başbakan Erdoğan İçin Hazırlanıyor

Cumhurbaşkanlığı adaylığı sürecinde Manisalılardan destek istemek için 1 Ağustos’ta şehre gelecek olan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan için hummalı bir çalışma başlatıldı.

31.07.2014 15:11

Cumhurbaşkanlığı adaylığı sürecinde Manisalılardan destek istemek için 1 Ağustos'ta şehre gelecek olan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan için hummalı bir çalışma başlatıldı.

Ramazan ayı boyunca Ramazan stantlarının kurulduğu Cumhuriyet Meydanında bir yandan stantlar kaldırılırken diğer yandan da Şehzadeler Belediyesi ekipleri tarafından meydan köpüklü sularla yıkanıyor.

Şehzadeler Belediyesi Temizlik Kontrol Şefi Kazım Uğur, yaklaşık 35 gündür Cumhuriyet Meydanında kuru bulunan Ramazan Stantlarının kaldırılmasının ardından meydanı temizleyerek, Başbakan Erdoğan'ın gelişine hazır hele getirmeye çalıştıklarını söyledi.

Öte yandan Başbakan ve Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan 1 Ağustos Cuma günü (Yarın) Manisa Cumhuriyet Meydanında saat 17.00'de vatandaşlarla buluşacak. Her mitinginde onbinlere seslenen Başbakan Erdoğan'a yarın da vatandaşların büyük ilgi göstermesi bekleniyor. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Meydan Başbakan Erdoğan İçin Hazırlanıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement