Meyvecilik Projelerine Hibe Desteği - Son Dakika
Yerel

Meyvecilik Projelerine Hibe Desteği

Meyvecilik Projelerine Hibe Desteği

DAP Erzurum Bölgesi Kalkınma İdaresi'nce sağlanan yüzde 70 hibe desteği için başvuruda bulunulan 50 projeden 3’ü kabul edildi.

29.09.2014 16:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Doğu Anadolu Projesi (DAP) Erzurum Bölgesi Kalkınma İdaresi'nce sağlanan yüzde 70 hibe desteği için başvurulan 50 projeden 3'ü kabul edildi.

Kabul edilen 3 projeden birinin sahibi Bingöl'ün Solhan ilçesine bağlı Elmasırtı köyünde yaşayan Abdulnasır Tunç, yaptığı açıklamada, 148 dönüm arazisinde daha önce elma yetiştiriciliği yaptığını, daha kazançlı olması nedeniyle ceviz yetiştiriciliği için proje hazırladığını söyledi.

Erzurum Bölgesi Kalkınma İdaresi'ne projesini sunduğunu ifade eden Tunç, kabul edilen projesinin 150 bin lira bütçeli olduğunu belirtti.

Tunç, yüzde 70 hibeye hak kazandığını anlatarak, "Birkaç gün içinde çalışmalara başlanacak ceviz bahçesinde gelecek yıl fidan ekimi yapacağım. Projemin diğer arazi sahipleri için de örnek olmasını diliyorum" dedi.

Projeye Kaymakamlık ile Solhan Gıda, Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğünün de destek verdiğini kaydeden Tunç, ceviz bahçesinin şimdiden ilçeye hayırlı olmasını diledi. - Bingöl

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Meyvecilik Projelerine Hibe Desteği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement