Mezitli'de Miniklerin Yüzme Kursları Devam Ediyor - Son Dakika
Yerel

Mezitli'de Miniklerin Yüzme Kursları Devam Ediyor

Mezitli\'de Miniklerin Yüzme Kursları Devam Ediyor

Mersin'in merkez Mezitli Belediyesi Eğitim Havuzu’nda 7-14 yaş arası yüzme eğitimi alan kursiyerler iki haftalık eğitim sonunda sertifikalarını aldılar.

19.07.2014 11:40

Mersin'in merkez Mezitli Belediyesi Eğitim Havuzu'nda 7-14 yaş arası yüzme eğitimi alan kursiyerler iki haftalık eğitim sonunda sertifikalarını aldılar.

Mezitli Belediyesi Eğitim Havuzu'nda yüzme bilmeyen öğrenciler iki hafta süren kurs boyunca yüzme eğitim alarak temel seviyede yüzmeyi öğrendiler. Yaz tatilinin tadını eğitim havuzunda yüzerek geçiren öğrenciler, yüzme antrenörleri tarafından özenle eğitilerek geleceğe güvenle adım atmaya hazırlanıyorlar. Sosyal belediyecilik anlayışının birçok örneğini sırayla gerçekleştirmeye devam eden Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, çocukların sosyal aktivitelerini geliştirmek ve geleceğini sağlamak adına ailelerin bu tür etkinliklere çocuklarını dahil etmelerini istedi. Spora ve kültürel faaliyetlere önem veren Başkan Tarhan, Mezitli Belediyesi Eğitim Havuzu'nda çocukların ve ailelerinde yeni dostluklar edindiklerini belirtti. Törende aileler ve katılımcılara kısa bir konuşma yapan Başkan Tarhan "Siz değerli aileler Belediyemize güvenip çocuklarınızı eğitim kurslarımıza gönderdiniz. Burada amacımız sadece çocuklarımızın yüzme öğrenmesi değil, yeni arkadaşlıklar edinmeleridir. Tabi bu aileler içinde geçerli. Buraya gelerek yeni dostluklar ve daha önce tanımadığınız aileler ile tanışma fırsattınız oluyor. Buda bizi çok mutlu ediyor. Bunlar toplumu birleştiren ve kaynaştıran unsurlardır. Spor ve kültürel faaliyetler bizim toplumumuz harcı ve temelidir. Bunlardan bizlerde hiçbir zaman belediye olarak vazgeçmeyeceğiz" dedi.

Toplumun kaynaşmasını isteyen Başkan Tarhan, Fındıkpınarı'nda geçen hafta başlayan 30 Ağustos Zafer Bayramı Mahalleler arası Turnuvası gibi etkinliklerin Mezitli'de her dönem devam edeceğini, gençlerin ve çocukların gelecekte daha mutlu daha güçlü bir Türkiye yaratmaları için belediye olarak imkanlar ölçüsünde gerekli tüm çalışmayı gerçekleştireceklerini söyledi.

Mezitli Belediyesi Eğitim Havuzu'nda çok mutlu olduklarını ve keyifli dakikalar geçirdiklerini belirten minik öğrenciler ise "Mezitli Belediyesi Eğitim Havuzu'nda çok eğleniyoruz. Burada hem yazın tadını çıkarıyoruz, hem de yüzme eğitimi alıyoruz. Eğitim havuzu sayesinde yeni arkadaşlıklar edindik ve hep birlikte mutlu dakikalar geçiriyoruz. Bizlere bu imkanı sunan başkanımıza çok teşekkür ediyoruz" ifadelerini kullandılar.

Konuşmaların ardından minik yüzücülere sertifikalarını, Başkan Tarhan'ın ve Mezitli Belediyesi Meclis üyelerinin ellerinden aldı. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Mezitli'de Miniklerin Yüzme Kursları Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement