MHP Adana'dan Türkmenlere İki Tır Yardım - Son Dakika
Yerel

MHP Adana'dan Türkmenlere İki Tır Yardım

MHP Adana\'dan Türkmenlere İki Tır Yardım

MHP Adana İl Başkanlığı, Suriye’de zulme maruz kalan Türkmenlere biri içme suyu olmak üzere iki TIR ayni yardım gönderdi.

08.12.2015 11:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

MHP Adana İl Başkanlığı, Suriye'de zulme maruz kalan Türkmenlere biri içme suyu olmak üzere iki TIR ayni yardım gönderdi.

MHP Adana İl Başkanı Yusuf Baş'ın Türkmenlere yardım çağrısına Adanalı vatandaşlar kayıtsız kalmadı. Bu süre içerisinde kışlık giysi, ayakkabı, bot, yatak, yorgan, battaniye, çocuk bezi, çocuk giysileri, soba, gıda gibi değişik ihtiyaç malzemeleri toplanarak önce ayrıştırma işlemine tabi tutuldu sonra da paketlendi. Ayrıca bir TIR dolusu da içme suyu tedarik edildi.

İki TIR dolusu yardım malzemesi Türkmenlere ulaştırılmak üzere dualarla yola çıkarıldı. MHP İl Başkanı Yusuf Baş, TIR'ları sevk ederken yaptığı açıklamada, " İran'ın, İsrail'in, Rusya'nın, ABD'nin, Avrupa devletlerinin paylaşım savaşı verdiği, Dünya dengelerinin yeniden kurgulandığı bir bölgede Türkmen kardeşlerimizin kendi ülkelerinde varlıklarını sürdürmesi, sadece Türkiye'nin değil, İslam'ın da geleceği açısından çok stratejik bir önem arz etmektedir. Böyle bir süreçte o bölgede zorda kalan, katliamlara maruz kalan, evlerinden, yurtlarından edilen mazlum insanlara, kardeşlerimize yardım eli uzatmanın, sadece milli değil; dini, insani, vicdani çok kutsal görev olduğu açıktır. Bu vesileyle yardımsever vatandaşlarımıza bir kere daha teşekkür ediyorum. Yüce Allah hayırlarını kabul eylesin" dedi. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel MHP Adana'dan Türkmenlere İki Tır Yardım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement