MHP Adayı Prof. Dr. Aydın: Mc Carty Döneminde ABD'de Yaşanan 'Cadı Avı' Şimdi Türkiye'de Yaşanıyor - Son Dakika
Güncel

MHP Adayı Prof. Dr. Aydın: Mc Carty Döneminde ABD'de Yaşanan 'Cadı Avı' Şimdi Türkiye'de Yaşanıyor

MHP Adayı Prof. Dr. Aydın: Mc Carty Döneminde ABD\'de Yaşanan \'Cadı Avı\' Şimdi Türkiye\'de Yaşanıyor

Mhp Erzurum milletvekili adayı Prof. Dr. Kamil Aydın, Mc Carty döneminde ABD'de yaşanan 'cadı avı'nın şimdi Türkiye'de yaşandığını ileri sürdü ve iktidara gelmeleri halinde buna son vereceklerini söyledi.

16.04.2015 18:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mhp Erzurum milletvekili adayı Prof. Dr. Kamil Aydın, Mc Carty döneminde ABD'de yaşanan 'cadı avı'nın şimdi Türkiye'de yaşandığını ileri sürdü ve iktidara gelmeleri halinde buna son vereceklerini söyledi.

MHP milletvekili adayları Ertürk Çimen, Zekai Kaya, Seyfullah Hızarcı, Ömer Durur ve Gökhan Aslan ile birlikte seçim çalışmalarını sürdüren Prof. Dr. Kamil Aydın, 7 Haziran seçimlerinde iktidar olacaklarını ileri sürdü. MHP'nin Erzurum'dan Meclis'e 6 milletvekili göndereceğine inandığını belirten Prof. Dr. Aydın, Ak Parti iktidarı döneminde toplumun kutuplaştırıldığını öne sürdü. Prof. Dr. Aydın, "AKP iktidarı, nefret söylemleri ile toplumu kutuplara ayırdı. Birlik, beraberlik hukukumuz, manevi yapımız dinamitlendi. Soğuk savaş döneminin ABD'sinde olduğu gibi cadı avı başlatıldı. MC Carty dönemini geçirmekteyiz. MHP olarak bu korku imparatorluğunu kıracağız" diye konuştu.

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen'in, eski İçişleri Bakanı ve Ak Parti birinci sıra milletvekili adayı Efkan Ala için kentteki billboardlara astırdığı, 'Erzurum'un yürekli insanı' reklamına tepki gösterdi. Prof. Dr. Kamil Aydın, "Bu adamın yürekliliği noktasında kamuoyunda karşılığı var mı? Erzurum'a zararı olmaktan başka bir şeyi olmayan bir bürokrat. Yüreksizliğin sembolü, Ala'nın yaptıkları ortada" dedi. - Erzurum

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel MHP Adayı Prof. Dr. Aydın: Mc Carty Döneminde ABD'de Yaşanan 'Cadı Avı' Şimdi Türkiye'de Yaşanıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement