MHP Adayları Çelik ve Kamaç Vatandaşlara Projelerini Anlattı - Son Dakika
Yerel

MHP Adayları Çelik ve Kamaç Vatandaşlara Projelerini Anlattı

MHP Adayları Çelik ve Kamaç Vatandaşlara Projelerini Anlattı

MHP Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Kemal Çelik ve MHP Konyaaltı Belediye Başkan adayı Serhat Kamaç, Arapsuyu ve Bahtılı’da mahallelerindeki toplantılarda vatandaşlarla bir araya geldi.

27.03.2014 11:04

MHP Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Kemal Çelik ve MHP Konyaaltı Belediye Başkan adayı Serhat Kamaç, Arapsuyu ve Bahtılı'da mahallelerindeki toplantılarda vatandaşlarla bir araya geldi.

Arapsuyu ve Bahtılı'daki mahalle toplantılarında Antalya'nın hak ettiği hizmeti alabilmesi için çalışacaklarını belirten Büyükşehir Belediye Başkan adayı Kemal Çelik, "Bürokraside uzun yıllar görev aldım. Yöneticiliği de iyi bilirim. Antalya, Ankara'dan yönetilemez ve yönetilmeyecek de. Biz kentin dinamikleriyle sorunları çözeceğiz. 2B, ulaşım ve imar konusunda da çalışmalarımızı tamamladık. Projelerimizi hazırladık. Sorunları kısa sürede çözeceğiz" dedi.

Konyaaltı'nda büyüdüğünü ve sorunları yakından bildiğini ifade eden MHP Konyaaltı Belediye Başkan adayı Serhat Kamaç ise, "Konyaaltı sahilinde düzenleme yapacağız. Özel güvenlik görevlilerimiz bulunacak. Buradaki işletmeler hizmet grubuna göre düzenlenecek. Boğaçayı'na Türkiye'nin örnek projelerinden birini yapacağız" şeklinde konuştu. İlçeye kent meydanı, kültür merkezi, kaymakamlık binası, iş merkezi gibi daha bir çok tesis kazandıracaklarını ifade eden Kamaç, Batı Çevre Yolu'ndaki problemlerin de en kısa sürede çözüleceğini ve hizmete açılacağını kaydetti. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel MHP Adayları Çelik ve Kamaç Vatandaşlara Projelerini Anlattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement