MHP'den AK Parti'ye Geçen Kadın Başkanşengül'e Tepki - Son Dakika
Güncel

MHP'den AK Parti'ye Geçen Kadın Başkanşengül'e Tepki

MHP\'den AK Parti\'ye Geçen Kadın Başkanşengül\'e Tepki

İzmir'de MHP'den seçilerek dün AK Parti'ye geçen Kiraz Belediye Başkanı Saliha Özçınar Şengül'e eski partisinden sert tepki geldi.

01.02.2015 15:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir'de MHP'den seçilerek dün AK Parti'ye geçen Kiraz Belediye Başkanı Saliha Özçınar Şengül'e eski partisinden sert tepki geldi. MHP İzmir İl Başkanı Necat Karataş, "O bundan sonra ömrü boyunca bu lekeyi taşıyacak, ihanetinin bedelini vicdanında her an yaşayacaktır. Kendisine ne teklif edildiğini bilmiyoruz, satılan bir malın ederi bizi ilgilendirmediği gibi mal pazarındaki bundan sonraki durumu da bizi ilgilendirmez" dedi.

MHP İzmir İl Başkanı Necat Karataş, dün Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun AK Parti rozeti taktığı Kiraz Belediye Başkanı Saliha Özçınar Şengül'ün MHP'den transferini yazılı açıklama ile değerlendirdi. Karataş, Özçınar'ın son ana kadar geçişi yalanladığını öne sürerek, şöyle dedi:

"Kendisinin tutum ve davranışlarındaki pespaye seviye sebebiyle ortaya çıkan ilkesiz görüntüsü teşkilat ve mensuplarımız tarafından defalarca sorgulanmış, kendisinden cevap vermesi istenilmiştir. Kendisi de bu konuda basın ve mensuplarımızın huzurunda dedikoduların gerçek olmadığını ifade etmiş, partisinde hizmet ettiğini ve edeceğini vurgulamıştır. Bu ifadelerinden sonra düştüğü durum ile ilgili hüküm sizlerin, İzmirlilerin ve partililerimizindir."

"SATILAN MALIN EDERİ BİZİ İLGİLENDİRMEZ"

Karataş, Özçınar'a partinin liderinden sade üyesine kadar büyük destek verildiğini belirterek, tepkisini şu sözlerle dile getirdi:

"Adaylığı döneminden, düne kadar hiçbir işine karışılmadığı gibi her attığı adımda arkasında durulmuş, belediye meclis üyelerimiz ile ilgili yaşadığı sorunlarının çözümü için büyük gayret sarfedilmiştir. Şimdi taşıdığı sıfatta da, geldiği makamda da Türk milliyetçilerinin emeği, göz nuru ve alın teri vardır. Şimdi o şahıs bütün bunları bildiği halde, kendisine emanet edilen namusu ayaklar altına alma cüretini, emekleri ve alın terlerini görmezden gelme nankörlüğünü göstermiş bulunmaktadır. O bundan sonra ömrü boyunca bu lekeyi taşıyacak, ihanetinin bedelini vicdanında her an yaşayacaktır. Kendisine ne teklif edildiğini bilmiyoruz, satılan bir malın ederi bizi ilgilendirmediği gibi mal pazarındaki bundan sonraki durumu da bizi ilgilendirmez. Psikoloji ve zaaflarının peşine düşmeyeceğiz, tedavisi ve meşruiyeti için bir adım dahi atmayacağız. Kendisine Türk milliyetçilerinin verdiği emeklerin hesabını elbet Mahkeme-i Kübra'da verecektir. Malum şahsı Milliyetçi-Ülkücü Hareket'in tertemiz oylarına yaptığı ihanetle ve tercih ettiği, yolsuzluk, rüşvet, talan ve bölücülükle tescilli yeni camiasıyla baş başa bırakıyoruz." - İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel MHP'den AK Parti'ye Geçen Kadın Başkanşengül'e Tepki - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement