MHP Genel Başkan Adayı Özdağ, Partililerle Bir Araya Geldi - Son Dakika
Güncel

MHP Genel Başkan Adayı Özdağ, Partililerle Bir Araya Geldi

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : MHP Gaziantep Milletvekili Ümit Özdağ'ın Şehy Şaban-ı Veli Külliyesine gelişi Ümit Özdağ'ın açıklamaları MHP Gaziantep Milletvekili Özdağ: "Genel Başkan'ın siyasetini değiştirerek olağanüstü kurultayı kabullenmek gibi bir adım atacağını ummak istiyorum" MHP Gaziantep Milletvekili Ümit Özdağ, "Genel Başkan'ın siyasetini değiştirerek olağanüstü kurultayı kabullenmek gibi bir adım atacağını ummak istiyorum.

03.05.2016 20:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

MHP Gaziantep Milletvekili Ümit Özdağ'ın Şehy Şaban-ı Veli Külliyesine gelişi

Ümit Özdağ'ın açıklamaları MHP Gaziantep Milletvekili Özdağ:

"Genel Başkan'ın siyasetini değiştirerek olağanüstü kurultayı kabullenmek gibi bir adım atacağını ummak istiyorum"

MHP Gaziantep Milletvekili Ümit Özdağ, "Genel Başkan'ın siyasetini değiştirerek olağanüstü kurultayı kabullenmek gibi bir adım atacağını ummak istiyorum." dedi.

Bir restoranda düzenlenen programa katılmak üzere Kastamonu'ya gelen Özdağ, ilk olarak Şeyh Şaban-ı Veli Külliyesi'ni ziyaret etti. Duanın ardından vatandaşlarla sohbet eden Özdağ, daha sonra bir restoranda partililerle bir araya geldi.

MHP'de devam eden bir kurultay süreci olduğunu hatırlatan Özdağ, kendisinin de genel başkan adayı olarak tüm yurdu dolaştığını söyledi.

Olağanüstü kurultay için gereken imza sayısının çok üstünde bir sayı toplandığını anımsatan Özdağ, şunları kaydetti:

"Hala değişik yöntemlerle kurultayın yapılmasını engellemeye çalışıyor. Doğrusu bunu anlamak ve kabul etmek mümkün değil. Hem imza veren arkadaşlarımızın en doğal haklarını kullandıklarını ifade edeceksiniz, hem de bu doğal haktan çıkan sonucu tanımayacak ve onun gerçekleştirilmesini engellemek için çalışacaksınız. Bu anlaşılmaz ve kabul edilmez siyaset sürdükçe tabandan da Genel Merkez'e yönelik tepkiler artıyor. Ben bu noktada da iyimserliğimi korumak ve sayın Genel Başkan'ın siyasetini değiştirerek olağanüstü kurultayı kabullenmek gibi bir adım atacağını ummak istiyorum çünkü ulaşılan noktada halktan, seçmenden gelen tepki artık partimiz için olumsuz sonuçlar doğurmaya başladı. Bunu görmek lazım."

Özdağ, bir gazetecinin, Tosya ve Gemerek Asliye Hukuk mahkemelerinin olağanüstü kurultaya ilişkin aldığı tedbir kararlarıyla ilgili sorusu üzerine, "Bahsettiğiniz iki mahkemenin kararının bu süreci durduracağına inanmıyorum ve bu konuda yetkili olmadıklarını düşünüyorum. Hukukçular da bu düşüncelerimizi teyit ediyorlar. Biz kongremizi yapacağız." değerlendirmesinde bulundu.

MHP Genel Başkan Adayı Özdağ, Partililerle Bir Araya Geldi
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel MHP Genel Başkan Adayı Özdağ, Partililerle Bir Araya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement