MHP Grup Başkanvekili Vural Açıklaması - Son Dakika
Yerel

MHP Grup Başkanvekili Vural Açıklaması

"Önümüzdeki genel seçimlere Türkiye'deki yeni siyasi dengelerle, MHP'nin güçleneceği döneme doğru gidiyoruz" "İnşallah 2015 seçimleri, gerçekten yeni bir iktidarın, yeni bir anlayışın iktidara gelişine vesile olacaktır"

24.08.2014 14:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural, Türkiye'deki yeni siyasi dengelerle partisinin güçleneceği genel seçimlere doğru gittiklerini belirterek, "İnşallah 2015 seçimleri, gerçekten yeni bir iktidarın, yeni bir anlayışın iktidara gelişine vesile olacaktır" dedi.

Bozkurt Belediye Başkanı Bozkurt Ekeş'i ziyaret eden Vural, vatani görevini yapan oğlunu görmek amacıyla kente geldiğini kaydederek, girişimci bir belediye başkanı seçtikleri için ilçe sakinlerine teşekkür etti.

"Bozkurt'a Bozkurt yakışır' demişsiniz" ifadesini kullanan Vural, "İnşallah güzel hizmetleri olacaktır. Sizleri burada tebrik etmek için geldim" diye konuştu.

İlçedeki bazı nikah törenlerine katılan Vural, İnebolu ziyaretinde gazetecilere yaptığı açıklamada, Türkiye'nin her yerini dolaştıklarını, Kastamonu'da yerel seçimlerde 4 belediye başkanlığını kazandıklarını anlatarak, ilçe sakinlerine MHP'li belediye başkanını yeniden göreve getirdikleri için teşekkürlerini iletti.

"Güzel hizmetlere devam edeceğiz inşallah" diyen Vural, "Kastamonu'da MHP'nin daha etkili çalışmalarıyla Kastamonulularla buluşmamız devam edecek. Ben belediye başkanımıza başarılar diliyorum. Önümüzdeki genel seçimlere Türkiye'deki yeni siyasi dengelerle, MHP'nin güçleneceği döneme doğru gidiyoruz. İnşallah 2015 seçimleri gerçekten yeni bir iktidarın, yeni bir anlayışın iktidara gelişine vesile olacaktır" değerlendirmesinde bulundu. - Kastamonu

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel MHP Grup Başkanvekili Vural Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement