Mhp, İhsanoğlu'na Destek İstedi - Son Dakika
Yerel

Mhp, İhsanoğlu'na Destek İstedi

Mhp, İhsanoğlu\'na Destek İstedi

MHP MYK üyeleri Şereflikoçhisar'da partililerle bir araya gelerek cumhurbaşkanı adayı İhsanoğlu'na destek istedi.

22.07.2014 17:24

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) MYK üyeleri, Ankara'nın ilçelerinde halkla bir araya gelerek cumhurbaşkanlığı seçiminde çatı adayı olarak öne çıkan Ekmeleddin İhsanoğlu'na, destek istedi.

MHP Merkez Yürütme Kurulu Üyeleri Mustafa Mit, Sema Doğan, Kadir Şekerci ve Yusuf Yüksel, partisinin Ankara İl Başkanlığı tarafından düzenlenen seçim çalışmaları kapsamında MHP Şereflikoçhisar İlçe Başkanlığı'nda partililerle bir araya geldi.

Mit, burada yaptığı konuşmada AK Parti hükümetinin yanlış politikaları nedeniyle ülkede sanal zenginliğin olduğunu savundu.

Hükümetin uyguladığı yanlış dış politika nedeniyle Türkiye'nin yabancı ülkelerle ilişkilerinin büyük zarar gördüğünü öne süren Mit, "12 yıllık iktidar bizi soyup soğana çevirdiği gibi dış politikalarda da başarısız olmuştur, Tarımda gübre ve mazot fiyatları arasında iktidardan önceki zamanla şimdiki zamanda 15- 20 kat fark var, mahsulün fiyatı ise değişmiyor" dedi.

İhsanoğlu'nun, 10 siyasi partinin ortak adayı olduğunu anımsatan Mit, "Sayın İhsanoğlu, herkesin cumhurbaşkanı olacak. Cumhurbaşkanı olacak kişinin hiçbir şaibesi olmaması gerekiyor, Erdoğan Cumhurbaşkanı olursa, 10 parti seni ziyaret etmeyecek, senle ilgilenmeyecek, Türkiye bölünecek" diye konuştu.

MİT'in konuşmasının ardından program basına kapalı devam etti. - Ankara

Kaynak: AA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement